10 toukokuuta 2017

Oi ihana kevät

Mä jokseenkin koitan pitää kielenkäytön kohtalaisen kurissa täällä blogissa, onhan tää ihan perheohjelma...
Mutta nyt ei meinaa pystyä eikä kyetä hillitseen itseään.

Tämän alkuviikon, siis käytännössä kahden päivän aikana oon liikkunut tuolla ulkosalla n. 13 kilometrin verran ja  oon saanu nauttia kerran auringonpaisteesta, jokaisen kilometrin aikana jäätävästä tuulesta, muutaman kilometrin verran lumisateesta, muutaman kilsan verran räntäsateesta ja muutaman kilsan näistä kaikista yhtäaikaa :O
Siis oikeesti, en ihan justiinsa muista milloin ois edellisen kerran ollut tällainen kevät, että yhtäaikaa voi tuulla niin että sielu jäätyy, samaan aikaan silti paistaa aurinko, mutta siltikin saman aikaan tulee taivaalta lunta/räntää.


Toukokuun 8 pv. vuonna 2017
Jotain rännän/lumen/rakeiden sekoitusta tuli taivaan täydeltä


Vaikka tuossa edellisellä viikolla sain käsiini elämäni parhaat uikkariostokset, ei nekään juuri mieltä lämmitä tällä hetkellä. Mulle alkaa ihan justiinsa riittää tää ihana kevät. Joko joku muukin siellä on kyllästynyt tähän? Aamulla kun laittaa koululaista kouluun saa pitää lottoarvonnan, mitä sille päälle ehdottelis; laitetaanko ihan toppaa vai vähän kevyempää vai kevyempää pienellä välikerroksella?
Kohta oon 8 vuotta näitä muksuja pukenu ulos eri ikäisinä enkä muista yhtään ainoaa kevättä millon tää pukeminen ois ollu näin vaikeaa arvioida ja jokseenkin tällä kokemuksella voisin jo luulla osaavani valita oikeat vaatteet.... kun vaan ne ilmat ois mun valintojen kanssa samaa mieltä!

Kyllä muuten sydäntä kylmää itsellä kun katselee näitä teinejä kouluun pyöräilemässä näillä keleillä. Valehtelematta melkein jokaisella nilkat paljaana (no ne on ollu kyllä koko talven paljaana näillä muutenki) päällä, revityt farkut, joita pitää päällä juuri ja juuri sivusaumat, eli paljastaa enemmän kuin peittää, takkina kevyt bomber ja joku toppi alla, ja se takki on tietenkin auki.


Onneksi tänään ei oo pakko poistua kotoa mihinkään... herättäkää mut sitte kun oikeesti on tullu kevät!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)