13 lokakuuta 2017

Perjantaita

Taustalla pauhaa Tappara-Kärpät peli eli normi ilta aina, kun pelipäivä on! Niin se on taas perjantai, justhan se oli ja nyt on taas. Nämä viikot menee niin järkyttävää vauhtia ohitse, että aina on joko maanantai tai perjantai, muut päivät meneekin melkeen huomaamatta ohi, niin ettei niitä edes muista.

Viikko on ollut kohtalaisen normaali muuta mia ylimääräisiä menoja ja kulkemisia lukuunottamatta.
Eli lasten aikataulujen mukaan on juoksenneltu koko viikko. Tän viikon mulla onkin ollut auto käytössä koko ajan ja sehän on varsinkin sadepäivinä enemmän kuin tervetullut tilanne.
Tosin huono puoli on siinäkin.... heti kun on tullut vähemmän ulkoilua, oon saanut päänsäryt takaisin.
Etenkin sen oon huomannu, että se aamun eskarilaisen pyörällä kuskaaminen on edesauttanut päänsärkyjen pois pysymistä. Kyllähän siinä herää päivään ihan eritavalla, kun kuskauksen hoitaa ulkoillen. Taidampa siis siirtyä osittain ainakin taas pyöräkuskaukseen ja säästää auton käytön vain niille päiville, kun vettä tulee vaakasuorassa...

Kerholainen aloitti lomailun jo ja koululainen ja eskari paahtaa vielä ens viikon täysillä ja sitten alkaa loma heilläkin.

Tässä viikon aikana tein parikin uutuustuotebongausta, joista ajattelin mainita teillekin.


Tämän bongasin ostoskoriin paikallisesta Salesta.
Tosi harvoin oikeestaan ostan gluteenitonta leipää valmiina, sillä mun mielestä ne maistuu niin pers****  Anteeksi, perheohjelma... mutta siis, lähinnä kengänpohjaahan ne muistuttaa ja syömättä mulla tahtoo jäädä. Tämä oli muiden rinnalla ihan positiivinen yllätys ja maistuikin ihan kivalta.
Jos ylipäätään tykkää siemenistä leivässä, niin todennäköisesti tykkää tästäkin. Maku sopivan pehmeä, ei kuivakka eikä hapan. Mukavan neutraali ja jopa minunkin maha oli samaa mieltä makunystyröiden kanssa eikä alkanut temppuilla yhtään.
Tosin paketissa on vain 3 palasta leipää, joissa siis palaset vastakkain eli siis 6 pientä palaa ja hintaa liki 3 euroa... ei siis ihan jokapäivä viitsi ostaa...Perjantai = herkkupäivä, joka siis koskee myös Äitiä :)
Jokaiselle salmiakin ystävälle, SUOSITTELEN!! Oli aika hiivatin hyvää!

Tänään pidettiin kyllä niin överimättöpäivä, että ei ihan tosikaan, mutta saa sitä joskus vähän överitkin vetää... Mutta juu, tuo jäätelökin oli ihan vahinko ostos, sillä se vaan pisti silmään ja pakkohan se oli ostaa, varsinkin näin vannoutuneena salmiakin suurkuluttajana.

Nyt jatkan perjantai-illan rötväilyä, mutta ennen sitä muistutan pienestä postauksiin liittyvästä jutusta: En monestikaan enää jaa kaikkia postauksia eri bloggaajaryhmiin yms, joten jos haluat postauksissa pysyä ajantasalla käy ehdottomasti tykkäämässä blogin Facebook -sivusta TÄÄLLÄ!
Sitä kautta saat varmimmin tiedon uusista postauksista.

Nyt toivottelen rentouttavaa viikonloppua jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Voihan omnomnom... mikä herkkujäätelo!! Näyttää tosi hyvältä, tuota pitäis heti saada, seuraavaan kauppalistaan siis. mikä tahansa, missä on salmiakkia, on herkkua...Nam! Kyllä, se on totta että nuo viikot menee kuin hurahtamalla - sitä tekemistä kun piisaa koko ajan. Kyllä se ulkoilu vain tekee terää, niinkuin sanoitkin. Se on hyvä ajatus, että käyttää autoa vain kun on huono ilma. Nykyaikana on niin hyvät kamppeet, että niillä kyllä tarkenee, kunhan osaa pukeutua sopivasti. Kyllä sitä joka päivä pitää ulkoilla vaikka mikä olis. Muuten piti tässä sanomani, että tuolla vinkeissä on sitten hyviä lehtitarjouksia - on jokaiselle kyllä jotakin eikä ole kalliita. Kävin itte juuri eilen tilaamassa pätkän Kodin kuvalehtia - alkaa 16.11 joten joulun ajan lehdet tulee sitte jo kotiin kannettuna! Eikä ollut kallis ja otin vielä kaupan päälle ylimääräisen kuukauden. Käykääpä katsomassa tarjoukset, se kyllä kannattaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jätski oli oikeesti niiiiin hyvää. tai no mikään missä on salmiakkia ei tosiaan voi olla pahaa :D Tosi se vaan on että ulkoilulla on hurja merkitys ihan kaikkeen. ja mukava, että mieluinen lehtikin löytyi!

   Poista
  2. Anteeksi jos vastaukseni loukkaa jotakuta, mutta sen verran on pakko korjata tuota omaa sanomaa että kaikki missä on salmiakkia, on herkkua - en oo koskaan maistanu salmiakkikossua. Nimittäin kun tämä uutuus tuli markkinoille, odotin ainokaista lastani eikähän sitä silloin maisteltu mitään kossuja!!!! Ja sen jälkeenkin on nuo aineet jääny vähemmälle ja jos jotain niin laimeampana, kiitos. Että tämä korjauksena.

   Poista
  3. Mää oon maistanu, mutta enpä oo oppinu minäkää juomalla juomaan. Laimeampaa mullekin kiitos, mutta eipä tuota osaa (jaksa) enää juoda edes sitä laimeampaa :D

   Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)