26 syyskuuta 2015

Syysuutta vaatekaappiin EMP:ltä

Moikkamoi! Täällä ollaan taas. Nämä päivät menee niin hujauksessa ohitse, että jos saisin vuorokauteen parikin ylimääräistä tuntia, niin olisimpa enemmän kuin iloinen.
Tämäkin postaus on jo tovin aikaa odottanut vuoroaan.

Pääsin taas EMP:n sivuille vähän shoppailemaan ja ihan mieletön määrä sinne olikin tullut syksyn uutuuksia. Pari iltaa siinä meni, kun kävin kaikki ihan ajatuksen kanssa läpi, ja valinnan vaikeus iski ihan tosissaan.

Ennen kaikkea mun vaatekaappi on huutanut ihan perus simppeliä arkivaatetta, joka toimii niin töissä kuin kotonakin. ja hyvät valinnat mielestäni teinkin ja joka ainoa vaate on päässyt ihan jokapäiväiseen käyttöön.

Ihan ensimmäisenä bongasin tilaukseen 2 ihan perustoppia, näitä nyt ei vaan voi koskaan olla liikaa.
Erityisesti näissä tykkäsin materiaalista, joka on pehmeä, mutta napakka ja pysyy hyvin päällä.
Valitettavan moni toppi on sellaista lirua materiaalia, joka sitten venyy ja menettää muotonsa käytössä, muta nämä ei. Tosi hyvän tuntuiset päällä ja se ominaisuus on mulle ihan ehdoton vaatteita valitessa. Kuva lainattu EMP.FI, topit TÄÄLTÄ
Seuraavana tilaukseen lähti farkut ja ihana neule.
Näitäkin valitessa kriteereinä oli monikäytöisyys ja ehdoton mukavuus.
Nappiin meni :) Neule on aivan taivallisen pehmeä ja ihan unelman lämmin.
Toimii muuten enemmän kuin täydellisesti vaikka toppaliivin alla ja farkuthan nyt toimii ihan missä vain. Onneksi EMP:llä on tosi ihanat ja tarkat kokotaulukot, sillä muuten ainakin omalla kohdalla farkkujen tilaaminen on ihan onnen kauppaa. En oikeastaan koskaan ole farkkuja edes uskaltanut netistä tilata, kun olen pelännyt että koko tulisi kuitenkin olemaan väärä.
Ihana huomata, että onnistuin sittenkin.
Farkutkin on just mun makuun sopivan joustavat, ja näin ollen ihan mielettömän ihanat päällä.


Mitäs tykkäätte uutuuksista? Postauksen toinen osa tulee ulos ihan lähiaikoina, joten sitten lisää ihanuuksia :) Käykääpäs tutustumassa EMP:n sivuihin. Siellä on huikea määrä alennettuja tuotteita ja arvontoja ja vaikka mitä. Muuten, uutiskirjeen tilaamalla saa 10% alennuksen.... Uutiskirjeen voi tilata  TÄÄLTÄ.  Joko olette itse syksyn vaatetäydennykset hankkineet?


Mahtavaa viikonloppua kaikille!

postaus toteutettu yhteistyössä EMP:n kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)