03 joulukuuta 2011

Sairastuvalta päivää

Vaikka Joulu ja tämä ajan mukainen suurkulutuksen maanpäällinen helvetti on valloillaan joka puolella, meillä elellään säästöliekillä vähän joka suhteessa :D
Aina kun pääsee kehumaan, pukkaa päälle ihan jotain päinvastaista.
Omallakin kohdalla on löytynyt hieman hukassa olleet vatsalihakset ja vaikka kuinka olen yskinyt, keuhkot kuitenkin ovat vielä ilmeisesti tallella, sillä henki vielä pihisee...  Eli meillä on sairastettu nyt ihan urakkahommina.
Flunssa pukkasi päälle ensin isännälle ja sen jälkeen meille muille. Pienimmäinen on toistaiseksi päässyt kaikkein vähimmällä ja siellä on ilmennyt vain pikkiriikkistä nuhaa. Poika on kuumeessa tälläkin hetkellä ja elämänmeno on siis sen mukaista ja omassakaan olossa ei vielä juuri kehumista ole. Noo, josko se tästä kun riittävästi doupataan kunnon mehuilla ynnä muilla omilla rohdoilla.

Joulu pukkaa päälle sellaista vauhtia, että johan on alkanut jo hirvittää. Joulumieli on kyllä olotilasta johtuen enemmän kuin kadoksissa, mutta jospa tuo sieltä pikkuhiljaa palailee.
Tässä kun on tutkaillut netin syövereistä jos jonkinmoista lahjaideaa, on matkanvarrelta tarttunut mukaan ihan jopa säästövinkkejäkin ;) Tässäpä yksi, jota itsekkin testailin... Ilmaiset tekstiviestit

Tuoltapa voipi ottaa vähän säästöä omiin puhelinlaskuihin ja lähetellä vaikkapa joulutervehdykset ilmaiseksi :)
Eikä muuten sisällä, mitään raivostuttavia mainoksia ;)

Kyllähän jouluun saa rahaa kulumaan enemmän kuin tarpeeksi, jos niin haluaa, mutta tulee kait se joulu meille jokaiselle vähemmälläkin tuhlaamisella ja ei se VikingLoton päävoittokaan meille nyt halunnut tulla... Josko tuo seuraavalla kierroksella tulisi meille?

Jokatapauksessa säästellen mennään, ensin säästellään kuntoa ja annetaan elimistön toipua tästä yskimismaratoonista ja kahtellaan sitten sitä joulua ja koko jouluhässäkkää ja josko tuota antais toisten tuhlata puoliomaisuutta lahjoihin, jotka unohdetaan suunnilleen seuraavana päivänä ;)
Muistakaapa muutkin lahjoja miettiessänne, että onko tärkeintä se hinta vai oliko tärkeintä se ajatus....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)