05 joulukuuta 2011

S.S & S

Jos aiempi kirjoitus alkoi, sairastuvalta päivää niin nyt voidaankin aloittaa; toipilashuoneelta iltaa!
Tautin selkä on taitettu ja keuhkotkin on vielä tallella... Kaikista kylkiluista ei niin tarkkaa tietoa sitten olekkaan, sillä yskiminen on tehnyt erittäinkin tietoiseksi siitä, missä kohti mikäkin kylkiluu sijaitsee...

No otsikon mukaisesti SSS-meiningillä mennään ja kaiken on pelastanut,
kuten aina Suklaa, Salmiakki ja hillitön SISU ;D

Stressaantuneita kotiäitejä varten kehitetyt suklaa ja salmiakkihan pelastaa liki tilanteen kuin tilanteen ja siihen kun yhdistetään se raivokas suomalainen sisu, niin johan mennään taas nokka pystyssä etiäppäin.

Eipä tässä voi kuin ihmetellä tuota muksujenkin sinnikkyyttä.... Poika kun oli sairaana ja kumme huiteli liki 40 asteessa, pikku herra väin vähän kitisee ja ajelee mersullaan pitkin kämppää... Siinäpä tuli mieleen enemmän kuin kerran, että mistä ihmeestä se lapsilla oikein tuo sinnikkyys tulee? Itsehän on suunnilleen tiedoton jo siinä vaiheessa kun kuume on 38 asteessa...  Uskomattomia nuo muksut!
Ainoa asia, missä sairastelu on pojalla näkynyt selvästi, on ruokahalu, joka sekin on pikkuhiljaa jo alkanut palautumaan normaaliksi.

Tässä on tämä äiti-ihminen taas tosissaan alkanut harjoitella sitä, kuinka kasvatetaan silmät selkäänkin...
Ei kuulkaas ole enää kuin ehkä päivien kysymys kun tuo toinenkin mini-ihminen ottaa ja lähtee liikenteeseen ihan omin neuvoin. Yritys on huima ja välillä liikkuminen jopa onnistuu, mutta kunhan käden ja jalat alkavat työskennellä samaan tahtiin, sitten se on menoa.... Ja tässä vaiheessa ne silmät sais olla siellä selässäkin ja mielellään monessa muussakin paikassa, jotta kykenisi näkemään jokapaikan ja seuraamaan kaikki tilanteet!

Alunperin oli tarkoitus ottaa tälle illalle kuvaussessio, jotta saataisiin tänne blogiinkin pieni kuvapäivitys pikku-ihmisistä, mutta kamera päättikin ottaa reissun jäähallille kuvaamaan illan treenejä... No toisena iltana sitten on muksujen vuoro ;)

Tänään saatiin kuitenkin liki koko päivän taivaan täydeltä sitä kauan odotettua valkoista jutskaa; LUNTA
Ehkä se joulumielikin siitä taas löytyy, kun maa on valkoisena.... mikäli siis tuo pysyis edes muutaman päivän.
Toivossa on hyvä elää; Lumet pysyis maassa, silmät kasvais selkään ja suklaata ja salmiakkia valmistetaan riittävät määrät stressaantuneiden kotiäitien tarpeisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)