05 joulukuuta 2014

Joululahjavinkit BpHairilta

Joululahjat taitaa olla mielessä jokaisella tällä hetkellä. Päätimpä siis koota teille huippuvinkit yhteistyökumppaniltani BpHairilta. Heidän verkkokaupastaanhan löytyy kaikenlaista ihanaa, mutta tässä tulee ne ehdottomat suosikit minun mielestäni.

1. Bp Hair ProCurler


Tästähän löytyy montakin postausta. Tämän vain ON ihan ehdoton YKKÖNEN ilman sen kummempia selittelyitä. Esittelypostaus löytyy TÄÄLTÄ
Verkkokaupasta tämä huippulaite löytyy suoraan TÄÄLTÄ


2. BpFace meikit

Nämä on aivan huippuja. Pigmenttiä löytyy niin mielettömästi, että vaikka olen käyttänyt näitä päivittäin jo pitkään, luomiväritkään ovat tuskin yhtään kuluneet. Riittoisia ja kestäviä, lisäksi näillä saa loihdittua aivan mielettömän upeita meikkejä, jotka kestävät melkoisetkin myrskyt.
Esittelypostaus näistä löytyy TÄÄLTÄ
Verkkokaupasta nämä löytyvät suoraan TÄÄLTÄ


Verkkokaupan uutuustuotteet tulee tsekattua vähän väliä ja esimerkiksi nämä kaksiväriset puhelinlanka ponnarit näyttää ihan herkulliselta karkilta ;) Meidän pikkutyttö on näitä ihaillut moneen kertaan ja todennut että kun hänen hiuksen vähän kasvaa, hänkin haluaa Annelta karkkiponnareita :)

BpHairin verkkokaupasta löytyy vaikka mitä ihania joululahjavinkkejä, joten käykääpäs kurkkaamassa koko valikoima TÄÄLTÄ.

sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Tuo meikkipaletti on tosi herkku!!! Houkuttelevan näköiset värit ja on värejä joka lähtöön! Jokaisen meikkaavan naisen ja tytön unelma...

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)