06 joulukuuta 2014

Selvää säästöä

Sain tuossa viikolla mielenkiintoisen sähköpostin.
Minuun otettiin yhteyttä Ostohyvitys.fi -palvelusta ja pääsen tätä palvelua nyt esittelemään teillekkin.
Onko Ostohyvitys.fi teille entuudestaan tuttu?
Minulle tuo oli tuttu lähinnä osoitteena ja suunnilleen tiesin entuudesta, mistä on kyse, mutta en koskaan tätä ennen ollut palvelua käyttänyt.Ostohyvitys.fi on siis palvelu, joka toimii käytännössä kuin kauppojen bonusjärjestelmät, tämä vain toimii verkossa. Tätä kautta saat siis verkko-ostoksistasi takaisin selvää rahaa.
Aika hyvältä kuulostaa pienikin säästö varsinkin näin jouluostosaikaan, vai mitä?

Pääsin itse tekemään koeostoksia palvelun kautta ja nyt osaan kertoa jutun jujun teillekkin.
Homma toimii siis niin, että rekisteröidyt Ostohyvitys.fi palveluun. Kun olet kirjautuneena palveluun, palvelusta löytyy yli 500 erilaista verkkokauppaa, joista jokaisesta tehdystä ostoksesta kertyy rahaa takaisin sinun tilillesi. Verkkokauppojen valikoima on niin laaja, että itsekkin vähän ällistyin valtavasta valikoimasta ja ilahduin kun tarjontaa löytyy myös kattavasti lapsille.
Jokaisella verkkokaupalla on oma palautusprosenttinsa ja Ostohyvitys.fi tarjoaa paljon kampanjoita, jolloin bonusta saa vielä enemmän.

Laskeskelin, että jos tekisin kaikki loput jouluostokset tämän palvelun kautta, saisin takaisin melkein saman summan, jonka olen jo lahjoihin käyttänyt. Aika huimaa...
Mietin siinä samalla, että jos keskittää kaikki ostokset tähän palveluun on palautuksena tuleva summa vuositasolla aika mukava... Pienikin säästö näin lapsiperheelle on enemmän kuin iso porkkana ;)

Mistä tuo palautettava raha sitten tulee? Eli, kun klikkaat itsesi Ostohyvitys.fi palvelun kautta verkkokauppaan ja teet tilauksen. Verkkokauppa maksaa Ostohyvitys.fi palvelulle myyntipalkkion, jonka palvelu taas jakaa sinun kanssasi. Nämä palautuksethan siis eivät ole mitään bonuspisteitä, joiden käyttö olisi rajattu johonkin tiettyyn, vaan se on ihan selvää rahaa, jonka voit käyttää mihin itse haluat.Yksinkertaisuudessaan juttu toimii askel askeleelta näin:

1. Rekisteröidy Ostohyvitys.fi palveluun. Rekisteröitymään pääset vaikkapa TÄSTÄ
2. Täytä tietosi palveluun ja etsi sopiva verkkokauppa --> klikkaa itsesi ostoksille
3. Shoppaile ja tilaa
4. Bonustapahtuma kirjautuu tilauksen jälkeen ostohyvitys -tilillesi ja myyjä (verkkokauppa) varmistaa ostoksesi kun olet tilauksen maksanut
5. Seuraa tilisi kehitystä ja jo 15 euron summan voit palauttaa suoraan puhtaana rahana pankkitilillesi

Muista, että sinun tulee olla kirjautuneena Ostohyvitys.fi palveluun koko ajan tilausta tehdessä, että bonus kirjautuu tilillesi. Itse tehdessäni koeostoksia, seurasin aikaa ja ostostapahtumasta kului vain muutama minuutti kun tapahtuma oli jo kirjautunut Ostohyvitys tililleni varmistusta odottamaan.

Itselläni oli ennakkoasenne jotenkin vähän skeptinen, että ei tämä näin yksinkertaista voi olla, mutta sitä se todellakin oli. Ostostapahtuma Käytännössä vain pari ylimääräistä klikkausta ennen ostoksien tekoa ja pystyy säästämään oikeasti selvää rahaa!

Nyt saan vielä riemuissani kertoa teille lukijoille, että jokainen minun kauttani Ostohyvitys.fi palveluun rekisteröitynyt käyttäjä saa itselleen 10 € arvoisen S-ryhmän lahjakortin heti ensimmäisen Ostohyvitys.fi palvelun kautta tehdyn ostoksen jälkeen kun rekisteröidytte TÄMÄN linkin kautta!

Käykääpäs siis käyttämässä tämä tilausuus hyväksenne ja aloittakaa säästäminen nyt.
Monella (kuten minullakin) taitaa olla vielä jouluostoksia tekemättä, joten klikatkaapas itsenne
TÄNNE ja siitä se säästäminen lähtee.

Ihanaa Itsenäisyyspäivää jokaiselle ja Happy Shopping ;)

postaus toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi palvelun kanssa.
sisältää yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

4 kommenttia:

 1. Toimiiks toi ihan oikeesti? Aina pitää vähän epäillä kaikkee :D

  VastaaPoista
 2. Tuo kuulostaa kyllä tosi hyvältä! Varsinkin kun itsellä on useimmat lahjaostokset vielä tekemättä ja säästäväinenkin vielä olen... :D Satuitko muuten vertailemaan hintoja, esim. jos ostan ostohyvitys.fi:n kautta Seppälän verkkokaupasta jotain, onko hinta sama kuin jos ostaisin samasta verkkokaupasta mutta en ostohyvitys.fi:n kautta? Hieman skeptinen asenne vielä itseläkin, mutta kovasti kiinnostaa tuo homma! :)

  VastaaPoista
 3. Tässä vähän yhteisvastausta :) Kyllä tuo toimii ihan oikeasti ja on kyllä kätevä käyttää. hinnat on verkkokaupassa samat aina tilasitpa ostohyvityksen kautta tai ilman sitä, mutta kun tilaat ostohyvityksen kautta, tilauksen kokonaissummasta kertyy sinulle palautusta, ihan puhdasta rahaa siis. :) ostohyvitystilillesi kertyneet rahat voit kotiuttaa suoraan omalle pankkitilillesi heti kun palautuksia on kertynyt vähintään 15 euroa, joka kyllä kertyy aika äkkiä kasaan. Tilatessa tulee muistaa se että ENSIN kirjaudutaan ostohyvitys palveluun ja sieltä valitaan verkkokauppa ja sitten ei muuta kuin tilaamaan, näin bonus kirjautuu varmasti tilillesi. Suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan ja verkkokauppojen valikoima ostohyvityksellä on aivan valtava!

  VastaaPoista
 4. sehän piti vielä mainita, että palautusprosentit vaihtelee eri verkkokauppojen välillä ja välillä on myös kampanjoita, jolloin voi joistain verkkokaupoista saada ostohyvityksen kautta isommat palautukset ja näitä kannattaa kyllä hyödyntää tuon palvelun kautta :)

  VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)