02 marraskuuta 2015

Helmiä ja silkkistä pohjaa


Hiukkasen tuotetestejä taas. Anna-Leenalta sain mukaani myös Giordani Gold puuterihelmet sekä The One -sarjan meikin pohjustusvoiteen. Niitäpä sitten olenkin testaillut taas ihan mielissäni.Giordani Goldin moniväriset puuterihelmet antaa kasvoille kaunista hohtoa. Helmet ovat käsintehtyjä ja sisältävät mineraaliyhdistettä, joka tuntuu iholla miellyttävältä ja antaa kevyttä auringon hehkua. Puuterihelmiä voi käytää koko kasvoilla tai poskipunan tapaan, ihan oman maun mukaan. Itse käytän poskipunan tapaan. Helmien väri levittyy aivan ihanan tasaisesti ja sävy kestää iholla todella hyvin.Simppeli, mutta tyylikäs rasia.... vähän sitä arjen luksusta,

 Natural Bronze sävyiset, käsintehdyt puuterihelmet
The One  -sarjan meikin pohjustusvoide antaa ihan täydellisen pohjan meikkivoiteelle. Se tasoittaa ihonväriä, pidentää meikin kestoa ja häivyttää huokosia näkyvistä.
HaloLight™-tekniikka antaa iholle heleyttä. Voide levitetään ennen meikkivoidetta tai sitä voidaan käyttää pelkästään puuterin alla. Itse olen kyllä huomannut huiman eron meikin pysyvyydessä.
Kyllä sillä vain on merkitystä, että mitä siellä meikin pohjalla käyttää.Tämän kanssa meikkivoidekin levittyy tasaisemmin ja iho näyttää luonnollisen heleältä. Voide itessään levittyy tosi ihanasti ja on koostumukseltaan silkkisen pehmeää.  Tämän käytön aloittamisen jälkeen ei juuri ole meikkiä tarvinnut päivän mittaan korjailla. Tästä uli ehdottomasti yksi mun meikkilaukun luottotuotteista.Mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle!


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)