01 marraskuuta 2015

Sunnuntaita

Se ois taas sunnuntai-ilta... viikonloppu meni taas ihan vilauksessa ohitse.
Halloweenijuttuja olette varmasti lukeneet enemmän kuin tarpeeksi, niin täältä sitä ette ainakaan löydä, paitsi pienet kuvamaistiaiset meidän päiväkotilaisten asuista, heillä oli perjantaina päiväkodilla halloweenjuhlat ja hauskaa oli ollut.

Flunssa on tullut meille jälleen kylään. Tämä on vissiin sitten uusinta virusta, sillä eihän tuosta kauaa ole, kun edellisen kerran sairastettiin. Tälle syksylle on kyllä sairastettu enemmän kuin koskaan ennen, mutta se kyllä selittyy päiväkodin ja eskarin aloituksilla. Lapsethan on meillä aiemmin olleet kotona vain ja ollaan tosi hyvin vältytty sairasteluilta.... nyt sitten sairastetaan urakalla. Tässähän on ehditty käydä läpi jo yksi flunssa-aalto, joka kävi tietenkin koko perheen läpi yksitellen, parit korvatulehdukset, enterorokko.....

Kuopus on kirjaimellisesti räkäposkella ja itsellä kurkku onkuin raastinrauta ja sen verran reilusti on tullut juotua hunajateetä ynnä muuta, että makuaistista ei ole enää tietoakaan.
Huomenna pitäisi suoriutua taas työn ääreen, saas nähdä kuinka käy. Raivostuttavaa!!

Meillä ei halloweenia vietetty, ei ole ehkä oikein mun juttu. Kynttilöitä kyllä sytyttelin rakkaiden muistolle ja pienet kyyneleetkin siinä kaikessa hiljaisuudessa tuli vuodatettua... kuten aina!

Päiväkodilla tosiaan järjestettiin pienille Halloweenjuhlat ja lapsethan oli ihan innoissaan luonnollisesti. Aika vähällä vaivalla sain puvut lapsille tuunattua ja tässä lopputulos:




Kissaneiti ja liekkö tuo nyt sitten jotain Zorron tapaista tuo pikkumies? No pääasia, että lapset tykkäsivät lookeistaan ja illalla neidin piti pikku itkutkin tirauttaa, kun joutui naamansa pesemään :D
Oikeasti tuo Pojan viitta ja huivi on mun vanha mekko.... ja samasta mekosta on neidin hiuksiin pujotetut nauhat tehty. Neidin hameeseen ommeltu häntä on minun vanhan neuletakin vyöstä solmeiltu, Neidin paita on oikeasti minun paita, mutta siitä lyhennettiin hihat ja hihoista tulikin sitten kätevästi pienet säärystimet... ainoat ostetut on tytön kissankorvapanta ja pojalle rusetti kaulaan.
Oikeastaan, kun tarkemmin ajattelee, niin oli mukavampi itse tehdä, kuin  ostaa valmiina.
Ei tule ainakaan samanlaisia asuja ihan heti vastaan :D


Mutta näihin tunnelmiin onkin hyvä päättää tämä postaus ja suunnistaa lämpimien peittojen alle ja koittaa selvitä jollain konstilla aamulla töihin. Huomenna muuten tulee uusi tuotetestaus -juttu ;)

Rauhallista sunnuntai-iltaa teille kaikille <3



2 kommenttia:

  1. Tosi mahtavat lookit lapsilla! Siinä se nähdän, ei aina tartte ostella valmiita pukuja, tuunaamalla ja kierrättämällä ja varsinkin kekseliäisyydellä saa aikaan tosi mahtavia juttuja!!! Ja mikä parasta, ei aina tartte ostaa uutta! Sitä mää vaan nuista kuvista ihmettelen, että missä ne on ne sinun pienet lapset... näyttää niin isoilta että !

    VastaaPoista
  2. Sehän se on viheliäistä tuo sairastelu sitten kun alkaa kerhot ja koulut. Sille vain ei voi mitään, vaikka onkin tosi tympiää. Voimia ja tsemppiä teille koko porukalle, toivottavasti että kaikki sairastu.

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)