02 tammikuuta 2016

Lauantain turinoita

Melkeen vois alottaa tämän postauksen vetäsemällä ristin seinään.... mää oon TAAS täällä kirjottamassa. No ei, vaan sattui tässä sopiva hetki eteen niin pitäähän se hyväksi käyttää.
.
Luojan kiitos nämä pyhät alkaa nyt olla ohi. No se loppiainen siellä vielä kummittelee, mutta se nyt kun sattuu keskelle viikkoa, niin ei enää aiheuta mitään ylimääräisiä juttuja.
Tässä pyhien aikana tuli kyllä hankittua sen verran megalomaaninen turvotus ja äklö olo, että nyt oonkin tässä 2 päivää tasapainottanut tilannetta, ihan vain lisäämällä veden juontia.
Ei sen veden juonnin tärkeyttä kyllä turhaan muistutella. 2 päivässä olo on nyt ihan toisenlainen ja ei se oikeesti niin paljoa vaadi, että sen 2,5 litraa päivässä saa juotua. Kaksikin litraa taitaisi riittää ihan hyvin, mutta otin nyt vähän reilummalla kädellä näin alkuun. Jospa tuio tulisi sieltä selkärankasta taas tuokin hyvä tapa jatkossa, että muistaa riittävästi juoda... Yritetään ainakin. Olo nyt ainakin on miljoona kertaa parempi kuin 2 päivää sitten

Tänään uskaltauduttiin jo pesueen kanssa uloskin hetkeksi vaikka aika kirpeä oli ilma viiman kera.
Hyvää kyllä teki päästä vähän ulkoilemaan tuon pakollisen sairastelun aiheuttaman neljän seinän sisällä olon jälkeen. Mulla tuli kyllä sen jälkeen sellainen syväjäädytys, että piti viltin mutkaan kaivautua, että sai itsensä taas lämpimäksi. Toivottavasti ei tuu takapakkia nyt flunssan kanssa.
Oon kyllä aika aktiivisesti uota vitamiinivarastoa koittanu elimistöön kartuttaa. Pakastinta on siis tyhjennetty marjojen osalta ja hedelmäkulhoa on tyhjätty ihan urakalla.


Ja luonnollisesti, istuttu takkatulen ääressä


Asiasta ihan toiseen, selailin tuossa vanhoja kuvia koko blogihistorian ajalta. Voi tsiisus, että mulla on ehtiny olla melko monen näköset hiukset :D mitä tykkäisitte jos paukauttaisin hiustyyleistä pienen koostepostauksen? oon tainnut joskus aikaisemminkin sellaista suunnitella, mutta se vain on jäänyt suunnitteluasteelle. Ehkäpä mä nyt saisin jo jotain ihan oikeasti aikeiseksikin.

Nyt täytynee keskittyä katsomaan tuota suomen peliä, tai saattaa tulla tännekkin puolihuolimattomasti painokelvotonta tekstiä... Lupsakkaa lauantaita kaikille !

1 kommentti:

  1. Sehän olis tosi kiva nähä kosteena ne eri tyylit!jes kannatetaan, tee ihmeessä semmonen postaus! Tuossa satuin kattoon näitä vuosia nuoremmaksi -ohjelmia niin kieltämättä tuli mieleen että pitäskö joskus räväyttää ihan eri tyyli. Näin vanhanaikaisena hiirulaisena olen vasta 1,5 vuotta sitte luopunut siitä iänikuisesta permiksestä ja vaihtanut lyhyeen tyyliin, niin kait sitä pitää kypsytellä vielä uutta muutosta.

    Ei vainkaa, kyllä sitä joskus kuiten osaa muuttaakin jotain, jos ei tyyliä jatkuvasti, niin muutoksia elämään, ja sd on jotain se. Kun vain uskaltaa ja rohkenee...


    Oli muuten ihanaa kävellä tosiaan ulkona ihan pakkassäässä,eilen tosiaan -17 ja se viima,muttei palellu kun tarpeeksi vaatetta päällä.tänään oli tosi ihana ilma, vain -8. Nyt tuntuu satavan lunta tuulen kans....vain jospa ne virukset kuolis kun tulee kunnon pakkaset.mieluummin otan pakjasta kuin sitä lössötystä mitä nyt on ollu koko syksyn. Tsemppiä sinne arkeen!

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)