01 tammikuuta 2016

Joulua ja uutta vuotta

Hyvää uutta vuotta kaikille! Toivottavasti vuoden vaihtuminen sujui hyvin. Meillä ainakin vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä ihan kotona. Lasten kanssa ammuttiin raketteja ja valettiin tinoja ja syötiin ja syötiin ja syötiin.... no, nuo raketti ja tinahommat on aina olleet perinteisesti iskän johdolla suoritettavia hommia eli meikäläinen keskittyy siihen taustapirun rooliin.

Tässä postauksessa vähän kuvia meidän joulustakin. Joulupostaus jäi tekemättä, en vaan viitsinyt, heh, nyt ei oikein voi kiireeseenkään vedota, kun olen kuitenkin lomallakin saanut olla, mutta en vaan jaksanut vaivautua :D No, nyt on tulossa postauksia ihan kiitettävällä tahdilla ja tavoite on, että tuo tahti jatkuu tasaisena läpi vuoden. Ehkä jotain uusia kujeitakin on tulossa...

Tässä kuitenkin vähän kuvia meidän Joulusta.

Mun ihana joulukukka

Lievästi jänskättää.... pukki taitaa kohta olla tulossa...


Illan päätähti :D Äitillä ja Iskällä ainakin oli hauskaa seurata tilanteita


Kaaoksesta päätellen pukki oli ollut lasten kiltteydestä vähän eri mieltä kuin äiti...
No lapset oli riemuissaan ja syötiin hyvin. Kaiken kaikkiaan mukava joulu, vaikka suurimman osan ajasta joku on aina ollut sairaana eli koko loma käytännössä ollaan oltu 90% neljän seinän sisällä ja koitettu toipua ihan jäätävästä flunssasta.


Tosiaan, nyt jo alkaneelle vuodelleon tiedossa ainakin tuonne keväälle saakka ihan oikeita töitä, josta oon enemmän kuin äärimmäisen onnellinen. Blogin puolella on tavoitteena pysyä asiallisessa postaustahdissa sen kummemmin asiasta stressaamatta, kiitos lukijat kun olette mukanan pysyneet vaikka tämä kirjoitustahti onkin aika heikolla hapella ollut :) Uusia juttuja on kehitteillä ja tässähän on jo ulkoasukin saanut vähän muutosta. 

Hiljaa hyvä tulee ja muistakaapa käydä tykkäämässä tuosta blogin facebook -sivusta niin ainakin sitä kautta pysytte mukana niin uusissa postauksissa kuin vähän muussankin... ;) Sivulle pääset TÄSTÄ


Jokatapauksessa Ihanaa alkanutta vuotta 2016 Teille jokaiselle <35 kommenttia:

 1. Voi että se on mukavaa aikaa tuo joulun aika, kun lapset on niin tohkeissaan kaikesta. Siinä kuusen alla on hetki maltettu istua ennen pukin tuloa mutta tuo paperikaaos näyttää kyllä tutulta....joskus muinoin äiti sanoi että avatkaa sievästi paketit....no varmaan kaikki arvaa että ne sanathan kaikui kuuroille korville, kiirehän se on saada joka paketti auki ja äkkiä!
  Eihän sitä joka paikkaan ehdi, varsinkin kun käy myös töissä mutta jaksetaan oottaa postauksia,tosi kiva että sun työt jatkuu. Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa uutta vuotta sinnekkin :) joo, että sievästi avattais paketit... siihen asti kun joulupukki poistui ovesta, suunnilleen pysyi homma hanskassa ja kun ovi kolahti kiinni ja pukki oli toimitettu matkaan, repesi se helv**ti irti :D No lapset nautti, siivitahan aina ehtii.

   Poista
  2. Niin on, ja voiko turhempaa kuvitella kuin vahtia sitä paprujen aukaisua, ei lapset sitä ehdi aatella vaan äkkiä seuraavaan pakettiin kiinni! Se heille suotakoon...

   Poista
 2. On muuten ihana joulukukka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin :) Ihastuin tuohon heti kun sen sain!

   Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)