01 huhtikuuta 2016

Kirpparilöytöjä

Satunnaisesti aina tulee koluttua kirppareilla ja yleisimmin ne mitä sieltä mukaan lähtee ei todella ole rättejä, vaikka muutamia oon kyllä löytänyt niitäkin tässä viime kuukausien aikana.
Meillä nämä kirpparireissut menee lasitavaraa bongatessa, ja vain kotimaista.

Oikeastaan tää on ihan Suomen huutokauppakeisari -ohjeman syytä koko homma :D
Ollaan sen verran koukussa ko. sarjaan, että jaksot pitää katsoa aina etukäteen, kun ei malta oottaa TV esitystä. Tämän ohjelman kautta jotenkin kiinnostus heräs kotimaiseen lasiin ja sitten pikkuhiljaa on tullut osteltua niin Arabiaa, Riihimäen lasia, Iittalaa... ja mitä vanhempaa niin sen parempi tietenkin. Kirppareillakin kyllä nykyisin osataan hinnoitella nämä tuotteet aika korkealle, mutta välillä tulee eteen ihan mukavia löytöjä.

Riihimäen lasi
Muurla
Muumifiguuri <3


Tää muumipappa ei oikeastaan ole kyllä varsinainen kirpparilöytö. Mies bongasi sen netistä ja sattui olemaan vielä myynnissä tässä ihan lähellä.... Meillä itseasiassa oli silloin kaiken lisäksi vielä vieraita käymässä ja mä ihmettelin kun ulko-ovi kävi, että mihinkä se nyt meni.... ai alkanut hetkeen kuulua sisälle, niin kurkkasin, ni jopas oli autokin hävinnyt pihasta :O Siinä piti jo vähän miettiä, että mitäs helv***iä... No jonkin aikaa kului ja kohta isäntä tuli takaisin pappa povarissa. Arvatkaas vaan leviskö mulla silmät (ja hymy korviin!). Näitä kun sais kerättyä koko kokoelman täydellisenä, niin olisimpa aika julmetun onnellinen.

Keräilettekö te mitään vastaavaa tai yleensäkkään keräilettekö mitään? Löytyykö muita kotimaiseen lasiin hurahtaneita?

6 kommenttia:

 1. Muumimukeja keräilen minä. Oon muuten kans ihan koukussa huutokauppakeisariin :D Viikon kohokohta aina!

  VastaaPoista
 2. Huutokauppakeisari on ihan paras! Mä voin rehellisesti sanoo, et mulla ei oo ennen tota ohjelmaa ollu mitään tietoa just esim. kotimaisesta lasista. Kyllähän tietenkin Arabia ja Iittala tuttuja on, mut ei sillee oo ees kiinnostanu ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta, ei mullakaan juuri kovasti tietoa ollu ennen tuota ohjelmaa, kiva että viihde voi olla myös hyödyllistä :)

   Poista
 3. Täällä keräillään myös muumeja ja oikeastaan kaikkea kotimaista. On varmaan vaikuttanut aika monen keräily innostukseen tuo ohjelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on tosiaan vaikuttanut monen keräilyinnostukseen. Omaani ainakin :D

   Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)