24 huhtikuuta 2016

Sunnuntain turinoita

Jopahan on taas postaukset jääneet johonkin unholaan. Luonnoksissa niitä löytyis vaikka millä mitalla, mutta kun kukaan ei oo tehny niitä valmiiksi.... Syyllinen ilmoittautuu!
Tässä on ollut vähän kaiken näköistä tällä ajalla, kun postaukset on jääneet taka-alalle.

Pienimmätkin ovat nyt ns. lomalla päiväkotihommista, kun allekirjoittaneen työt on päättyneet ja meno on talossa sen mukaista, kun tylsyys yllättää vähän väliä nuo pikkukansalaiset. Tytölle varsinkin tuo päiväkotihommien pois jäänti on ollut kova paikka. Onneksi satunnaisesti pääsevät kuitenkin sinnekkin touhuamaan muiden mukana.

Tässä välissä meille varmistui uusi koti. Kesäkuun puolivälissä on muutto :)
Meillähän oli vuokrasopimus päättymässä heinäkuun loppuun ja onneksi löydettiin kiva koti meille ja pääasia on se, että on sillä tavalla samalta alueelta, että poika pääsee syksyllä aloittamaan ekaluokan samassa koulussa, jossa nyt käy eskaria. Se olikin mun kriteereistä ihan ykkönen, kun asuntoa alettiin hakemaan. Aika nopsaan se löytyikin ja nyt on tosiaan edessä se jäätävä kaappien siivous ja läpikäyminen, mitä lentää roskiin, mitä laitetaan kirppareille myyntiin ja mitä säilytetään.... voi huokaus.... Tässäkin osoitteessa on liki 3 vuotta jo asuttu, joten kaapit ovat sen mukaisessa kuosissakin sitten. On se vaan kumma juttu, että kuka hemmetti on se joka sitä tavaraa kaappeihin hamstraa???

Tässä välissä on ehditty käydä läpi yrjötautikin. Minä olinkin koko porukan ainoa, joka selvisi oksentamatta...  ja nyt kun tässä tätä kirjoitan, näen vaan toisella silmällä, kun toinen vuotaa vettä järkyttävän flunssan takia ja aivastuttaa ynnä muuta mukavaa... sairastuvalla siis ollaan jälleen...
Muutoksia on siis ollut ja tulossa tosiaan on vielä, enkä tässä vaiheessa edes halua ajatella, että mitä muuta tuleva kevät ja kesä vielä tuleekaan muuttamaan... Aika näyttää mitä kaikkea tässä on vielä kehkeytymässä.



Tuossa katselin vanhoja kuvia, kohta seitsemän vuoden takaa aina tähän päivään asti ja yksi asia joka aina vanhoista kuvista seuraa on hiuskriisi..... nyt mä oon taas siinä pisteessä, että peilikuva ketuttaa ihan urakalla ja en tasan tiiä mitä tälle pehkolle tekisin. Pidennykset toki kyllä haluan, sillä tää oma on niin kasvanut mallista ulos, että sitä ei laittamallakaan saa minkään näköiseksi, niin pidennykset on oltava, mutta se hiusten väri... KRIISI!!

Josko jatkan kriiseilyä ja jatkan niistämistä siihen saakka kun nahka kuoriutuu nenästä.... ei muuten ole sekään tilanne enää kovin kaukana.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)