19 kesäkuuta 2016

Hengissä selvittiin

Muutto on nyt ohi! Oli kyllä rankka rutistus, vaikkakin itse muutto sujui nopealla tahdilla, johtuen siitä, että kaikki oli pakattu niin perusteellisesti valmiiksi. Tavarat kyytiin ja paikasta A paikkaan B ja tavarat ulos. Tavaroiden kuljetus oli muutaman tunnin homma, onneksi muuttomatka ei ollut pitkä. Sitten tavaroiden purkua 1,5 päivää ja homma olikin selvä, tavarat paikoillaan ja uusi koti valmiina.

Flunssa ja yskä antoi sitten sen oman lisämausteensa muuttohommaan ja olihan se tosiaankin rankka juttu ja varsinkin kun ei juuri ole kyennyt nukkumaan kunnolla. Siihen vielä stressi päälle...
Siksipä täällä onkin niin hiljaista ollut, sillä ei aivotoiminta salli tässä väsymyksessä kirjoittaa yhtään mitään järjellistä.

Jospa tämä tästä pikkuhiljaa helpottaisi nämä univajeet ynnä muut... mutta kun tuo ihmismieli on niin kummallinen kapistus, että se stressi ahdistelee koko ajan milloin mistäkin syystä ja vetää kyllä mielen matalaksi ja hermot riekaleiksi. Kotiutuminen uuteen kotiin on kyllä ollut helppoa, myös lapsilla. Mulla itsellä nyt tahtoo olla vielä tavarat hukassa ja kaikki hakee vielä lopullista paikkaansa.

Tulevalla viikolla on tarkoitus saada tuosta aktiivisuusrannekkeesta vihdoin koottua kaikki yhteen postaukseen ja päästä purkamaan sitäkin juttua vihdoin viimein. Myös tästä meidän uudesta kodista on tulossa pieni esittelypostaus jossain vaiheessa ja muutakin olisi tuolla muistilokeroissa jemmassa, kunhan vaan saa kaiken järkevään muotoon.

No hengissä kuitenkin tosiaan ollaan ja tässä pari pientä yksityiskohtaa uudesta kodista.

1 kommentti:

  1. Joo, se on se muuttohomma kyllä semmonen koitos että ei sitä kovin usein vihtis tehä. Toivottavasti tulee nyt pysyvä koti sinne. Pitää tulla kattomaan uutta kotia heti kun ehtii - vain ne nuo "harrastukset" tahtoo niin haitata ettei viikolla pääse. Vielä sulle sen flunssan iski varmemmaksi vakuudeksi - no onneksi nyt ootta uudessa kodissa asettumassa aloillenne, sievältä näyttää. Paljon Onnea uuteen kotiin.

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)