28 kesäkuuta 2016

Uusi koti

Juhannus oli ja meni, toivottavasti teilläkin rauhallisesti ja hyvin. Allekirjoittaneella se meni ihan huomaamatta kotosalla ollessa, ilman mitään ylimääräistä huuhaata :) Uutissivustojen mukaan, jälleen kerran, suomalaiset eivät osaa juhlia viisaasti ja tänäkin juhannuksena kuolon uhreja on tullut ihan liikaa.

Mutta asiaan, uuteen kotiin ollaan kotiuduttu hyvin. Ympäristö on viihtyisää ja lapsille riittää tekemistä. Omasta pihasta kun poistuu takapihan kautta, pääsee suoraan leikkipaikalle ja vähän matkan päässä on heti useampiakin puistoja, joissa voi käydä enimpiä energioita purkamassa.
Nyt saadaan aloittaa esikoisen kanssa koulureitin harjoittelu, sillä syksyllä se sitten on edessä, että itsenäisesti pitäisi tuo hulivili tohtia laskea kouluun kulkemaan (äidille siis jäätävä kriisi ja stressi).

Tässä teille vähän kuvamaistiaisia uudesta kodistamme.
Ruokailutila

Näkymä yläkerrasta

Olohuonetta


Keittiön lamppu, mä ihastuin tähän heti välittömästi. Väriä saa vaihdettua punaisen, sinisen ja vihreän välillä ja näiden yhdistelminä. Toki on ihan normaalit valotkin käytettävissä.

Näkymä olohuoneesta


Joitain pikkujuttuja täytyy vielä hankkia ja vähän hakee tavarat vielä paikkaansa, mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa elämä asetu uomiinsa uudessa kodissa. Ei tämä muuttaminen kyllä ole tervejärkisen hommaa yhtään, hermot on riekaleina ja hillitön stressi päällä. Siihen vielä lisätään mun heikkohermoisuus kaikkea sekasotkua kohtaan, niin soppa on valmis. Siksipä meillä tavarat löysi aika nopsaan suunnilleen loogiset paikat ja säkit ja laatikon purku aloitettiin heti. Kaikkiaan tähän operaatioon meni tasan 2 vuorokautta. 1 päivänä tavarat uuteen osoitteeseen ja entisen siivous, illalla ja yöllä purin jo ison osan tavaroista paikoilleen ja seuraavana päivänä homma olikin päällisin puolin selvä iltaan mennessä. Sen jälkeen vain pientä järjestelyä. Kai sitä vähän hullu on, kun tuolla tahdilla tekee, mutta minkäs sitä itselleen voi :D

3 kommenttia:

  1. Onpas sievä ja valoisa uusi koti, paljon onnea uuteen kotiin��täytyy tulla heti katsomaan kunhan pääsee.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Koittakaahan päästä käymään, tervetulloo :)

    VastaaPoista
  3. Muuten ihana kansikuva - omenankukat on NIIN nättejä! Teidän koti oli kyllä yhtä ihanan ja valoisan näköinen livenä kuin kuvissakin. Kiitos kahveista ja kahviseurasta. Kyllä tässä kodissa kelpaa asustella.

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)