08 lokakuuta 2016

Lokakuun alkua

Jaaha, mitähän sitä pitikään... ei taaskaan mitään aavistustakaan eli mennään sillä kuuluisalla höpöttelyn meiningillä.

Oon tässä jo monta päivää tapellu blogin ulkoasun kanssa, kun ei vaan miellytä silmää taas mikään.
En tiedä mitä tälle tekis, ideoita? Vähän sain taas muutettua hieman miellyttävämpään suuntaan, mutta silti tuntuu, että jotain puuttuu tai jotain... kun tietäiskin.


Syksy on menny ihan jäätävää vauhtia eteenpäin ja meikäläinen vaan surffaa arjessa mukana ja yritän suunnilleen pysyä aikatauluissa. Ulkoiltu on ja nautiskeltu syksyn väriloistosta. Muutamana aamuna on ollut jopa pakkasta. Talvea odotellessa... Nämä kelit kyllä vielä menee ja nautinkin näistä ihan täysillä, mutta sitten kun alkaa ne loskakelit niin sitten en tykkää.







Viime sunnuntaina käytiin Mikkelinpäivän perhemessussa tässä meidän kirkossa, sillä kerholaisilla oli siellä ihan omat tehtävänsä. Kauniisti lapset lauloi ja reippaasti toimivat avustajina. Meidän lapset pääsivät toinen keräämään apuna kolehtia ja toinen soittamaan kirkon kelloja.
Kirkon jälkeen pääsivät vielä paloauton ja ambulanssinkin kyytiin.
Ihanahan se on, että lapsille näitä järjestetään. Monenlaista touhua ja tärkeitä tehtäviä pienille ihmisille. Paljon jäi muisteltavaa tuostakin reissusta. Muutenkin lapset ovat kyllä tykänneet tosi kovasti kerhoilusta ja välillä tuntuu, että liian lyhyitä on kerhokerrat, kun ei meinaa naperot suostua pois lähtemään.




Meidän kirkkoa aamuauringossa.


Tuossa viikolla isko joku käsittämätön tauti.... joko on talvi tullu oikeesti tai sitten mulla viirasi päässä vielä vähä normaalia enemmän. Aamusella piti ensin leipasta korvapuusteja ja iltapäivällä uunissa oli jo ihan omatekemät karjalanpiirakat. Kauhian näkösiähän nuo on, mutta ei se näkö vaan se maku. Piti sitte syödä niin, että tunsi todellaki syöneensä... eli ihan liikaa!



Nyt taitaa leikit yläkerrassa olla taas sen verran vauhdikkaita eli äitee lähtee sinne erotuomariksi ja jättää kirjoittelut sikseen. Mukavaa viikonlopun jatkoa jokaiselle!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)