13 joulukuuta 2016

Rakas Joulupukki

Rakas Joulupukki

Minä olen jo saanut elämässäni paljon, enemmän kuin olisin edes villeissä kuvitelmissanikaan osannut kuvitella taikka haaveilla. Minulla on ihana perhe, katto pään päällä ja ruokaa pyödässä.




Esitänkin toiveitani toisten puolesta.

Toivon Rauhallista ja tunnelmallista Joulua jokaiselle, jokaiseen perheeseen, kotiin ja jokaiseen sydämeen. Toivon, että jokaisella olisi turvallinen Joulu, ei tarvitsisi ahdistua, ei pelätä ja jokaisella olisi lämmin ja turvallinen paikka olla ja viettää Joulua. 

Toivon että jokaisella lapsella olisi syli, johon käpertyä kuiskimaan Joulun salaisuuksia.

Toivon, että jokaisella olisi Jouluna mahdollisuus saada lämmintä ruokaa.

Toivon, että maan jokainen tuulivoimala pysäytetään Joulun pyhien ajaksi, jotta jokainen kotinsa niiden takia jättämään joutunut ja voimaloiden takia kärsivä voisi viettää Joulua rauhassa omassa rakkaassa kodissaan.

Toivon, että maamme päättäjät saisivat joululahjaksi elämysmatkan asumaan muutamaksi kuukaudeksi tuulivoimalaloiden viereen, toivon heille myös elämysmatkaa työttömän lapsiperheen arkeen edes kuukauden ajaksi, toivon heille elämysmatkaa sekä vainhainkotiin että päiväkotiin hoitamaan siellä työtä tekevien arkea ja tuntemaan kaiken sen mitä hekin työssään joutuvat tuntemaan ja näkemään ja samalla näkemään millaista elämää vanhukset laitoksissa joutuvat viettämään sekä miten lapset ylisuurissa ryhmissä viettävät päivistään suurimman osan...

Toivon jokaiselle mahdollisuutta ja viisautta silmien avaamiseen, mihin tämä maailma on menossa.

Toivon jokaiselle viisautta tietää, mikä on aito ja oikea Joulun tarkoitus ja sanoma. 

Toivon jokaiselle ymmärrystä siihen, että raha ja materia ei tuo onnea, niitä et mukanasi hautaan vie vaikka haluaisitkin. Rahalla ja materialla etä voi saada onnea ja rakkautta. Toivon jokaiselle viisautta ymmärtää olla onnellinen pienistä asioista, joita ei rahalla voi ostaa.

Toivon, että Jouluna jokaisella olisi pieni hetki aikaa miettiä mikä elämässä on tärkeintä.




Toivon, että edes Jouluna jokainen saisi tuntea olevansa rakastettu ja
hyväksytty juuri sellaisena kuin on.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)