22 lokakuuta 2017

BPhair uutuusSain itsekin ihan vastikään kuulla tästä uutuudesta ja päätin heti tulla vinkkaamaan teillekin.
Tämähän ei siis ole maksettu mainospostaus, vaan ihan vinkki jokaiselle pidennyksistä kiinnostuneelle :)BPhair pidennyksethän on mulle tuttuja jo useamman vuoden takaa ja aiemminhan ne on ollut saatavilla ainoastaan kampaajilta. Nyt on ennakkomyyntiin tullut uusi BPhair Multiway teippi- tai klipsipidennys ja tämä on tilattavissa myös kuluttaja-asiakkaille!
Mun aiempia kokemuksia BPhairista voit lukea vanhemmista postauksista:
mm. TÄÄLTÄ, TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ muissakin postauksissa löytyy aina jotain juttua BPhairista, joten kaikki löydät kun menet blogin alalaitaan ja sieltä klikkaat tunnistetta hiustenpidennykset.


Hiukset ovat samaa BPhair-laatua, kuin ennenkin eli kyseessähän on ihan huippulaadukas pidennyshius. BPhair brändin "Äiti" Anne Kaismo on tunnettu siitä, että laatu kulkee aina edellä ja tätä kehitystyötä hän on tehnyt vuosia rakkaudella ja intohimolla.
Multiway pidennyksiä voi käyttää perinteisten klipsihiusten tavoin tai teippipidennyksenä.
Hiusten pituus on 50cm ja paino 50g. Kokopään pidennykseen tarvitsee kaksi pakettia 


Tästä kuvasta erottuu erinomaisesti se, kuinka ohut  ja
huomaamaton tuo hiusnauha todellisuudessa on
verkkokauppa
kuva (C) BPhair

Erona aikaisempaan klipsipidennykseen on, että hiusnauha on hyvin ohut ja huomaamaton sopien myös hennolle hiukselle, eikä pakauksessa ole lainkaan liian isoja ja kömpelöitä 4 klipsin osioita.
Näin voit halutessasi valita 2 eri sävyä. Valikoimasta löytyy sekä yksivärisiä, että vivahteikkaita sävyjä. Myös viileitä ja erittäin vaaleita sävyjä. 

Värikartta
kuva (C) BPhairJos haluaa käyttää pidennystä teippikiinnityksellä, ratkoo vain klipsit irti ja kiinnittää teipin nauhaan ja leikkaa nauhan leikkausmerkkien mukaisesti 4cm levyisiksi osioiksi.
Osioissa on nyt 2x enemmän hiusta kuin perinteisissä BPhair -teippipidennyksiä, joten koko pään pidennykseen tarvitsee entisen 20 parin sijaan vain 10 paria (2 pakettia).
Tämä uudistus, jossa osiossa on enemmän hiusta mahdollista nopean kiinnitysen ja huoltamisen, helpottaa pesua ja hiustenlaittoa, pidennykset pysyy paremmin piilossa,
kun ei ole "pää täynnä" kiinnityksiä..
Jos haluat käyttää pidennyksiä teippikiinnityksellä,on tietenkin suositeltavaa kääntyää lähimmän BPhair-pidennyksiä tekevän kampaajan puoleen, jotta lopputulos on varmasti hyvä ja ammattitaitoisesti tehty yhdistysleikkauksineen.

Teippirulla on tilattavissa myös ja se riittää jopa 6 Multiway pakettiin!

Ennakkotilaajille on nyt tarjous: 


Ostaessasi 2 pakettia BPhair Multiway-pidennystä saat kaupan päälle BPcare Gift Box pitkille ja käsitellyille hiuksille.

Ostaessasi 1 paketin BPhair Multiway-pidennystä saat kaupan päälle BPcare Luxury Mistin 150ml.
(näistä ihanista BPcare -tuotteista voit lukea TÄÄLTÄ)

Tuotteet toimitetaan tilausjärjestyksessä viikolla 46. Tilaamaan pääset suoraan TÄSTÄ

Facebookiin on myös perustettu ihan uusi ryhmä BPhair hiustenpidennykset & BPcare
Ryhmä on avoin kaikille pidennyksistä kiinnostuneille ja sieltä saat varmasti nopeimmin avun mieltä askarruttaviin kysymyksiin. BPhair:n Anne siellä vastailee mielellään kaikkiin kysymyksiin ja jos vaikka tilatessa tilattavan pidennyksen sävy askarruttaa, niin sitä kautta saat varmasti avun ja oikean sävyn juuri sinulle.  Ryhmästä löytyy myös värikartta!

En ehkä itse malta odottaa, että näitä jossain vaiheessa pääsen testaamaan.
Johan tässä on pitkään menty ihan omalla tukalla jo.
Suosittelen ehdottomasti tutustumaan valikoimaan. 3 kommenttia:

  1. Mulla on todella ohut ja hento hius itsellä, voiskohan tässä olla vaihtoehto mulle?

    VastaaPoista
  2. Mulla vähän sama juttu. Joskus on ollut klipsit ja ne jäi käyttämättä, kun aina tuli kiinnityskohdat näkyviin oman ohuen tukan alta.

    VastaaPoista
  3. Vastaan tässä samalla kummallekin. Tämä tosiaankin sopii erityisesti ohuille hiuksille. BPhair:n teipit on aina olleet tosi hellävaraisia ja itsellänikin on toooodella ohut hius ja välillä se on ollut niin vaalennusten haurastuttama, mutta teipit ei todellakaan vahingoittaneet omaa hiusta ollenkaan. Tässä uutuudessa hiusnauha on entistä huomattavasti ohkaisempi ja huomaamattomampi, joten klipseinäkin kiinnityskohta on paljon helpompi "piilottaa".

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)