25 syyskuuta 2011

Maailman avarrusta

Ihan ensimmäisenä täytyy lausua kiitokset lukijoille kommenteista ja kiitokset muös muuta kautta tulleesta palautteesta. Näiden voimalla sitä aina jaksaa jahkailla uusia asioita ja välillä laitella niitä muidenkin ihmeteltäväksi. Joten KIITOKSET kaikille tasapuolisesti, tästä jatketaan taas hymyssä suin eteenpäin!

Tässä ihan viimepäivinä on taas elämä näyttänyt sen moninaisen kirjonsa... On tullut kiitosta ja kunnioitusta, mutta on sadellut "sitä ihtiäänkin" niskaan. Tätähän se on, toisen onni on toisen epäonni ja jos toisella menee huonosti, on kaikilla mentävä huonosti ja jos joku on onnellinen niin se varmasti on jotenkin häiriintynyt tai vähintäänkin vain jumalattoman kiero ja kierolla luonteellaan saanut jostain huijattua itselleen onnen :D
Näinhän se valitettavan usein menee. No onneksi on oma luonne sellainen, että nämä tällaiset huuhaa -hommat menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos...

Kyllähän jokaisella on oman taakkansa kannettavanaan ja joillain sitä vain on valitettavan paljon liikaa.
Onneksi usein läsnä on kuitenkin tavalla taikka toisella joku sellainen henkilö, johon tukeutua heikolla hetkellä. Näitä ihmisiä on kuitenkin harvassa ja toivon sydämeni pohjasta, että kaikki joilla tällaisia henkilöitä elämästä löytyy, osaavat olla heistä vilpittömän kiitollisia. Itse ainakin olen!

Viime päivinä tuo maailman ja elämänkatsomus on avartunut aikalailla kun nämä meikäläisenkin silmät ovat alkaneet aukeamaan siihen, että asioita voi katsoa myös muultakin kantilta kuin omaltaan.
Elämä kun ei ole vallan mustavalkoista vaan on otettava huomioon ne miljardi asiaa,jotka kaikki vaikuttavat kaikkeen... siitäpä se soppa sitten syntyykin, kun joutuu muuttamaan jopa omia periaatteitaan, jotka jo aikoinaan on iskostanut päähänsä. Mutta, Mutta... voinpa kertoa, että pientenkin omien pinttyneiden periaatteiden muuttaminen, voipi olla kuulkaas aika vapauttava kokemus...
Kun huomaa omien toimien "tehon" ja kaikki vaikutukset, tuntuu kuin hartioilta tipahtaisi painoa pois heti muutaman kilon verran. Ei kai kaiken tulekaan aina mennä sen OMAN käsikirjoituksen mukaan, vaan on osattava muuttaa sitä käsikirjoitusta sen jokaisen oman tilanteen mukaan.

Maailmaa on avartanut ja silmiä avannu monella tapaa uudenlaisten elämän arvojen omaksuminen.
Tietty arvojärjestys tietenkin on ihan fakta, mutta pienillä muutoksilla voi näköjään saada huimia tuloksia... sitäpä ei todella tiedä kuinka pitkälle elämässä nämä muutokset kantavat, mutta mitäpä tuosta vielä murehtimaan... murehtii sitten kun sen aika tulee eteen... tai on murehtimatta. Nyt eletään tässä hetkessä ja turhaan kai sitä kovin pitkälle tulevaisuuteen maalailee niitä ruusunpunaisia haavekuvia, koska realistisesti ajatellen, ne eivät kuitenkaan täydellisenä toteudu. Antaa siis elämän viedä eteenpäin päivä kerrallaan ja katsotaan mitä eteen tulee!

Pieni stressinpoisto vinkki tämäkin.... lakkaa ajattelemasta liikaa tulevaisuuttasi... Se tulevaisuus tulee tavalla taikka toisella eteen kuitenkin, etkä voi vaikuttaa tulevaisuuteesi niin täydellisesti, että se eteen tulisi juuri sellaisena kuin itse sen haluaisi tulevan ;)

Jatkaisi siis elämää minuutti, tunti tai maksimissaan päivä kerrallaan ja ottaisi ilon irti siitä mitä on saanut... jätettäköön se stressaaminen sellaisille, jotka sitä haluavat tehdä... itse en ENÄÄ onneksi heihin lukeudu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)