01 tammikuuta 2012

Uuden vuoden räiskettä

Meillä vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Tottahan toki piti jonkin verran euroja taivaalle ampua ja poika ainakin näytti olevan ihmetyksestä ymmyrkäisenä, kun isukki raketteja ampui :D
Pikku-neiti sitten ai tajunnutkaan hommasta tuon taivaallista, kun köllötteli vain vaunuissa keskittyi tutin lutuuttamiseen.  Tinatkin piti lapsille tietenkin valaa! Pikku-herran tinasta löytyikin osuvasti jääkiekkomaila ja rahaa ;) Neiti puolestaan sai suunnilleen pelkkää rahaa.... Josko nuo muksut ottais kimpassa lottovoiton ja lahjoittaisivat osan äidille...? No joo, kelpaishan tuo ylimääräinen raha.

Vaikka tässä on nyt nuorimmainenkin sairastellut räkätautia, joka ei tunnu lähtevän kulumallakaan pois ja yöunet on aika ajoin olleet sen mukaisia... Uuden vuoden yönä kuitenkin kaikesta räiskeestä ja paukkeesta huolimatta nukkui mini-ihmiset erittäinkin hyvin, mitä minä puolestaan taas ihmettelin aika suuresti. Olin kyllä varautunut useisiin herätyksiin, mutta mitä sitä hullua, kumpikin veti sikeitä, vailla mitään tietoa ulkona meneillään olevasta sotimisesta! No ei passaa valittaa, jos omaavat kunnolliset unenlahjat....

Mennyt vuosi oli kaikin puolin rehellisesti sanottuna aika rankka ja toivon mukaan tämä uusi vuosi toisi tullessaan hieman helpompia aikoja.  Jokaiselle elämän alueelle sitä helpotusta ei ole luvassa, mutta jos edes jollain alueella helpottaisi, niin tyytyväinen olisin :)
Sitä on elämä opettanut olemaan vähään tyytyväinen, vaikka aina tuleekin valitettua vähän kaikesta ;)

Mutta kaikessa ihanuudessaan... Joulu, Uusi Vuosi ja niiden juhlinnat;
Onneksi ne nyt on Ohitse!!! Kivaahan tämä aika on joka vuosi, mutta joka vuosi on uuden vuoden jälkeen myös, tämä Halleluja olotila, että kaikki on tältä erää ohitse ;)

Meillä aletaan lyömään Joulua laatikkoon eli tonttu ja kynttiläviritykset alkavat saamaan kyytiä.
Johan noihin ehtikin jo melkein kyllästyä. Nyt aletaan odottelemaan kunnon aurinkoisia talvikelejä ja loistavia ulkoiluilmoja ipanoille :)

Parempaa Uutta vuotta kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)