30 lokakuuta 2012

A.R.K.I

Ja olikos viikossa muitakin päiviä kuin maanantai???
No ehkä se ei kuitenkaan niin synkkää ole, mutta välillä tuntuu, että nämä maanantai fiilikset on ihan päättymättömiä. Tällekkin aamulle odotti ihana ylläri, kun tämä meidän herra TEE-SE-ITSE oli purkanut siskonsa koko sängyn hujan hajan... petivaatteet löytyi mikä mistäkin ja siskolla näytti olevan hauskaa kun sängyn sälepohjan väleistä leluja pudotteli, jotka isoveli ystävällisesti hänelle ojensi. GREAT!

Vaikka tämä päivitysväli on kohtuu harva meikäläisellä, niin kävijöitä täällä näyttää tilastojen valossa riittävän. Kiitos siitä kaikille <3

Tälle päivälle taitaa olla ohjelmistossa sohjorallia kuopuksen kanssa. Neuvolaan täytyy lähteä ja ilma on kuin morsian... HEH! Tuollaista oikein märkää lunta tulee taivaan täydeltä tuollaisina jäniksen kokoisina hiutaleina, kiva kiva. Noo, kasvaapa kunto kun pukkaa vaunuja ja arvatenkin tuo lumi tarraa renkaisiin ihan täysillä. Onneksi ei ole pitkä matka kuitenkaan :)

Sunnuntaina tuli jännitettyä vaalituloksia ensimmäistä kertaa elämässä. Allekirjoittanut kun ei ole periaatteen vuoksi elämän kuuna päivänä äänestänyt, niin nyt olisin kyllä äänestänyt, mutta kun se paras ehdokas oli minun vinkkelistä katsottuna ihan väärän kunnan puolella :) Mutta läpi meni ja hienolla äänisaaliilla ja minäkin joka ei politiikasta juuri välitä olin ihan täpinöissäni täällä. Onnea kuopuksemme kummitätille vielä tätäkin kautta. Kerrankin entisen kotikuntani valtuustossa istuu ihminen, joka on aidosti oikealla asialla ja takuulla osaa asiaansa ajaa! Enemmän kuin hienoa!!! Tässä tapauksessa ei varmasti äänestäjien tarvitse manailla, että ennen vaalipäivää luvataan kuut ja tähdet taivaalta, mutta vaalien jälkeen valtuustossa istutaan turpa rullalla mihinkään kantaa ottamatta. Tällaisia ehdokkaita kun olisi enemmänkin, kyllä mä olen niiiiiiin ylpeä!!

Tämä arki se vaan rullaa omalla painollaan ja tuntuu että päivät vaan katoaa johonkin ja mitään normaalista poikkeavaa ei juurikaan ehdi edes ajatella tekevänsä. No tätä kait se tulee olemaan vielä MUUTAMAT seuraavat vuodet. No en valita, vaikka nämä mini-ihmiset aiheuttaa niitä harmaita hiuksia välillä enemmän kuin tarpeeksi, niin onneksi on hiusvärit keksitty ;D

Tähän loppuun pieni linkkivinkki: Tämä arvonta on voimassa vielä päivän verran, joten kipin kapin tilaamaan uutiskirje ja osallistumaan lahjakortin arvontaan. Kelpais minullekin näin joulun alla... ;)

InWear





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)