11 lokakuuta 2012

Täällä taas...

Vähän sieltä sun täältä on tullut ihmettelyjä, että missäs päivitykset viipyy... No ne on tosiaankin viipyneet tässä jo muutaman kuukauden. Eipä ole paljoa ollut sanottavaa ja vuorokaudessakin on tunteja aivan liian rajallinen määrä. Mutta, josko tuo tästä taas lähtisi etenemään.

Edellisen päivityksen jälkeen on tapahtunut paljon!! Aika vaan vilahtaa johonkin ennen kuin ehtii edes tajuta, että puoli vuotta on mennyt yhdessä silmän räpäyksessä.

Perheessä on nyt mini-ihmisiä 3 kpl ja kotiakin on vaihdettu tänne ihmisten ilmoille sieltä perähikiältä :)
Perheen kuopus on nyt 4 kuukauden ikäinen ja esikoinen aloitti muuan viikko sitten kerhon.
Siinäpä olikin äidilekkin yksi etappi, kun esikoinen aloittaa valmistautumisen koulutielleen. Sitähän se kerho tavallaan on; valmistautumista leikin avulla tulevaan koulu elämään ja elämään muutenkin. Jotenkin se tuo poitsu kasvoi silmissä taas, kun reppu selässä lähti omalla pyörällään kohti kerhoa. Reippaasti onkin poika kerhossa ollut ja innoissaan aina odottaa uutta kertaa :) eipä siinä paljoa muisteta äiteelle edes heippaa sanoa, kun marssii tomerana kerhotiloihin heti kun ovi avataan.

Pikku neiti on tässä päivitysvälin aikana ottanut jalat alleen (kirjaimellisesti ja melkeimpä valitettavasti).
Vauhtia siis riittää ihan omiksi tarpeiksi... Ja meidän neitokaisen luonne on alkanut tulla esiin ihan täysillä ja voi jummi, sitä tahdon määrää! Tämän neitin kanssa kasvattaa äiti vielä useammankin harmaan hiuksen ;D
Jos ei tahtoaan läpi saa, niin sen kyllä kuulee varmasti koko naapurusto. No onhan se hyvä, että luonnetta piisaa, mutta ehkä vähempikin välillä riittäisi :)

Helpollahan sitä pääsis, jos kaikki olisivat kuin tuo nuorin, joka on tyytyväinen kuivaan vaippaan, täyteen mahaan ja riittävään seuraan :) Mutta kyllä ne rontit kasvaa ihan liian nopeaa, ettei meinaa äiti-ihminen aina perässä pysyä.

Mutta, mutta... josko nämä kunnolliset päivitykset tästä lähtisi taas rullaamaan, kun hommat on organisoitu siihen malliin, että aikaa sattuu jäämään blogillekkin... jos ei ala päivityksiä kuulumaan, niin saa luvan kanssa vähän potkia allekirjoittanutta eteenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)