21 lokakuuta 2012

Päättymätön maanantai

Edellinen postaus oli maanantailta ja tällä viikolla se maanantai on tuntunut jatkuvan koko viikon. Päivät ovat toistaneet itseään joka ainoa päivä ja fiiliksetkin on olleet sen mukaiset. kun vastustaa niin vastustaa.
Vaikka tarkemmin kun viikkoa ajattelee, niin ei se oikeastaan ole edes normaalia kummemmin vastustanut, kunhan vaan tuntuu siltä. Eli normaali syysfiilis. No ehkäpä ensi viikko tuo muutosta kuvioihin, kun käsittääkseni on vieraita enemmänkin tiedossa, kiitos syyslomien :)

Fiiliksiä kyllä kieltämättä nostatti tänä aamuna kaunis pakkasaamu. Mä niin tykkään näistä syksyn ensimmäisistä kunnollisista pakkasaamuista. Joka paikassa on hiljaista ja ilma on raikastakin raikkaampi.

Kuluneella viikolla tuo esikoinen on raastanut hermoja oikein urakalla. Herra on lähes joka ainoa aamu ehtinyt jonkin kaapin levittää lasten huoneen lattialle tai vaihtoehtoisesti sieltä lattialta on löytynyt allekirjoittaneen meikit... Voitte varmaan kuvitella sen tunteen, kun heräät klo 6.00 aamulla epämääräiseen kiherrykseen ja kolinaan, marssit hiukset pystyssä ja silmät ristissä lastenhuoneeseen ja löydät matolta kaadettuna myslit, joihin mestarikokki on sekoittanut leivinjauhetta ja kanelia....
"voiko ihanammin päivän enää alkaa..."

Olisipa siinä unen tokkurassa tajunnut napata kuvan tästäkin tilanteesta, ehkä se jonain päivänä olisi naurattanut, mutta eipä juuri sillä hetkellä hymyilyttänyt.

Tarvinneeko sen enempää  selittää, miksi se Maanantaifiilis on seurannut koko viikon...?

Ehkäpä juuri tästä syystä tämän viikon kirjoittelutkin ovat olleet vähän jäissä. Eipä juuri ole ollut sanottavaa, kun jokainen päivä on toisensa kopio :D

Jos jotain positiivista hakee kuluneesta viikosta, niin näyttääpi nyt siltä, että nuorimmainen vähentää ja vähentää yö syömisiään. Hyvinhän se on aina nukkunut, mutta nyt parina yönä on vetänyt ihan täydet unet, kertaakaan heräämättä. Äitee tykkää :) Ei sovi kyllä lainkaan valittaa näitä meidän nukkujia. jokainenhan on nukkunut enemmän kuin hyvin. Tässä talossa ei ole tarvinnut öitä lasten kanssa valvoa ja siitäpä olen enemmän kuin onnellinen, helpolla on päästy!!

Nyt vain kesitytään odottamaan uutta alkavaa viikkoa, josko tuo olisi tätä kulunutta miellyttävämpi :)

2 kommenttia:

  1. Moi pitkästä aikaa, eihän tuota oo nähty kuin viikko sitte tiistaina!!! Joo tosiaan se tuo teijän esikoinen, allekirjottaneen kummipoika on kyllä eläväinen tapaus! Mutta niin se kuuluu ollakin tuossa iässä - on se niin ehtivä ja keksivä poika, että on kyllä hyvä juttu että pääsee välillä kerhoon toteuttaan itseään, ja saa äitikin siinä hetken hengähtää toisten lasten kanssa! Eilen illallahan täällä kyllä oli jännät paikat kun kaimasi menestystä kuntavaaleissa seurattiin! Ja hyvinhän siinä kävi - eka yrittämällä läpi ja huippuäänisaalis vielä! Jäi tosiaan monta kovaa nimeä taakse...Hyvä juttu! On tosiaan nättiä tuolla ulkona nyt kun on maa kuurassa eikä tällä hetkellä sadakaan mitään! Pitää vain nyt muistaa autolla ajaessaan ettei kaasujalka oo liian raskas kerta tie saattaapi olla hiukka liukas... Joko siellä on otettu lumikola ja lumilapio käyttöön? Nyt taitais alkaa olla sen aika... Terkkuja kaikille sinne kummitätiltä!

    VastaaPoista
  2. Kyllä täälläkin oltiin ylpeitä vaalituloksesta ja Onnittelut entiselle kotikunnallekkin, valtuustossa istuu nyt oikea ihminen oikealla asialla, joka on asiassa aidosti mukana!

    Lumikola ja -lapio on vielä varastossa, mutta ilma näyttää nyt siltä, että tälle päivälle lähdetään lumitöihin koko orkesterin voimin :)

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)