03 heinäkuuta 2013

Ilmoja pitelee

Ensin valitin helteistä ja nyt valitan sateista... eipä se ole kohti koskaan!
Näin kotiäiteen näkökulmasta tilaukseen voisi laittaa sellaiset max. 22 astetta lämmintä, aurinkoa (puolipilvinenkin käy) ja pienellä tuulen vireellä höystettynä, KIITOS!
Tämänkin kokoisen pesueen pyykkisirkus on kuitenkin sellaista, että jos pyykit ei kuivu ulkona eikä sisällä, alkaa mammalla hiukset harventua... onneks on nuo pidennykset nykyisin... muuten oisin jo kalju ;D

No joo, mutta... arkihan se menee menojaan ja siinäpä sitä taas ollaan; kamat pitäis laittaa kantoon ja muuttaa uuteen osoitteeseen. JÄLLEEN KERRAN! Josko tuleva osoite olisi vihdoinkin jo vähän pidemmän aikaa käytössä... Eipä tuo oikein kiinnosta taas alkaa kaappeja setvimään ja elämään tovin aikaa sitä laatikkoelämää, mutta eipä muukaan auta. Onneksi tuleva huusholli on sentään aika unelmapaikalla ja aika unelma muutenkin, meille just sopiva. Esikoinenkin toivon mukaan pääsee syksyllä sitten aloittelemaan kerhot jälleen ja saa vähän muutakin virikettä elämäänsä kuin pelkkä kotiarki.
Kyllä sen nyt onkin huomannut, että ei ole kerhoon päässyt...
Ennen en edes uskonut, kuinka paljon lapsen käytökseen ja mieleen voi vaikuttaa niinkin mitättömältä tuntuva asia kuin parin tunnin kerhohetki kerran viikossa. Mutta, se todellakin vaikuttaa!
Tarvinnee alkaa ottamaan selkoa uuden asuinpaikan muustakin tarjonnasta näille mini-ihmisille.
Eipä tuo pahitteeksi olisi, jos vaikka näille pienemmillekkin pientä muutosta arkeen löytyisi.
Tuolle pikku (pirttihirmu) neidille ainakin tekisi hyvää ;)

Kaappien siivous kutsuu... tarkoituksena on laittaa taipaleelle TAAS kaikki itselle tarpeeton, josko kaikesta olisi iloa ja hyötyä jollekkin muulle. Itsellä ei aika riitä kirpparipöytiä pitämään ja järjestelemään, mutta onneksi on tämä netti, joka hoitaa sekin asian varsin helposti :)

1 kommentti:

  1. Ihana asia, että uusi koti löytyi suht. pian, se on rasittavaa ettiä ja ettiä...No, se hyvä puoli siinä muuttamisessa on (kun täytyyhän katsoa asioita positiiviselta kantilta) että tulee tosiaan ne kaapit siivottua, ja laitettua kiertoon ittelle tarpeeton. tuohon lasten kerhoasiaan pakko sanoa, että ihan varmasti pikkuherra kaipaa kerhoa ja kerhon tekemistä ja niitä samanikäsiä kavereita, eli heti hakemukset vaan menemään kun pystyy sinne uuteen kotikuntaan. Samoin jos on äiti-lapsi- tai perhekerhoja, niin ehdottomasti sinne vaan. Vaikka kuin tuntuis vaivalloiselta välillä lähteä niin kyllä se kannattaa, kaikkien näkökulmasta. Neitikin varmasti jo tykkää leikkiä samanikästen kanssa. Eikä se itellekää pahitteeksi oo että porisee muitten äitien ja niitten harvojen isien kans joita kerhoissa liikkuu... sanoo nimimerkki "kokemusta on"

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)