16 heinäkuuta 2013

Reissun jälkeistä arkea

Power Parkin reissusta on alettu toipumaan ja arkea jatketaan taas. Kyllä se ihmeesti mieltä virkistää tuollainen pikainen päivänkin pyrähdys, kunhan vaan pääsee edes hieman siitä normaalista arjen touhotuksesta irti. Täytyypä kyllä sanoa, että ennen kuin aloitin noiden Maca -kapseleiden popsimisen, eipä ois meikäläisestä tuollaiseenkaan pyrähdykseen tainnut olla. Nyt sen voi jo itselleenkin tunnustaa, että esittämällä reipasta ei pitkälle pötkitä, mutta nyt tilanne on toinen kun on oikeasti jo aivan toisenlainen olo.
Niinkuin aiemmassa Macaa käsittelevässä postauksessa taisin mainitakkin, on tuo ihmeaine vaikuttanut tosi paljon siihenkin, että en stressaa enää alkuunkaan niin kuin ennen.

Ennen olisin vähintään yhdet kunnon raivarit saanut tuollaisessa reissussa ja nyt olin vaan tohkeissaan kuin pikkutyttö ;D Nyt kun tuota macaa on tullut popsittua pidemmän aikaa, voi kyllä rehellisesti todeta, että elämänlaatu on 110% parempi kuin ennen. Suosittelen kyllä lämpimästi jokaiselle!!
Maca -kapselit oi itselleen tilata mm. TÄÄLTÄ
Kirjoita hakukenttään Maca, ja saat tulokseksi kaikki macatuotteet :)
Itse siis käytän kapseleita.

Onneksi tuota poweria nyt on vähän tosiaan enemmän kuin ennen, sillä aika menee niin nopsaan, että kohtapuoliin täytyy alkaa laittaan kotia laatikoihin ja suunnistaa uuteen osoitteeseen.
Että mä siten inhoan muuttoja, mutta ei auta ei. No tuleepa ainakin kaapit järjestettyä ja taas heitettyä kaikki kertynyt roina pois. Se se taitaa olla näiden muuttojen ainoa hyvä puoli... ;)
No jospa tästäkin taas hyvä tulisi.

Jättäkääpä hyvät lukijat kommenttia tai laittakaa sähköpostiin cliviannablog@gmail.com, jos teillä on jotain aihetoiveita postauksiin tai muita ajatuksia ja ideoita. Kaikki otetaan avosylin vastaan :)
Heittäkääpäs minulle haaste postausaiheen muodossa, niin yritän vastata siihen parhaani mukaan ;)

Palataampas asiaan taas ;)

2 kommenttia:

  1. Sehän on ihan totta niinkun sanoit että jo pienikin muutos arkeen antaa lisäpotkua elämään - saati tällainen päivän reissu! Mahtava juttu! itte asiassa mun mielestä nuo luontaistuotteet ja lisäravinteet on sellainen aihe, mikä kiinnostaa monia, ja varsinkin käyttäjien kokemukset antaa tervetullutta tietoa muillekin. - Annukka-

    VastaaPoista
  2. Luontaistuotteista ja sen sellaisesta on tulossa oma postaus tuonne toiseen blogiin; pienen mielen vierestä. Sinne kerään jatkossa myös pieniä ruokavinkkejä, joita itse käytän noin terveyden ylläpitämiseksi :) ja toki kaikkea muutakin mukavaa on luvassa...

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)