21 heinäkuuta 2013

Yöjuoksua

Varmaan moni aatteli otsikon perusteella, että emäntä on heittänyt kannat kattoon ja lähteny kylille juoksemaan... No ei sentään :D Tämän pesueen emäntä harrastaa yöjuoksuja ihan muuten... maitopullojen merkeissä. Viime yö oli taas sellainen maratooni, että heikompaa hirvittää. Liekkö kuopus taas puskee hampaita tuhatta ja sataa taikka sitten on tuloillaan flunssa taikka parhaassa mahdollisessa tapauksessa kumpaakin... ja tämähän on se todennäköisin vaihtoehto.

Oman lisänsä tähän antaa sitten neiti pirttihirmu, jolla myös oli enemmän kuin kurja yö ja mammaa huuteli neitikin ja toki toki... ei ne yhtäaikaa sitä huuda, vaan tasaiseen tahtiin vuorotellen, jotta allekirjoittanut ehtii juuri ja juuri uneen päästä, kun seuraava kitinä alkaa.

Nyt siis on aivot narikassa ja ilmeisesti se yrittää jonkin sortin flunssaa itsellekkin, ainakin poskiontelot on sitä mieltä. No tämähän meneekin aikalailla muuttoperinteitä kunnioittaen. Aika usein on käynyt jo niin, että kun muutto alkaa lähenemään, meille kehitetään jostain ihan tajuton flunssa-aalto ja hyvältä näyttää jo, että perinne todellakin on jatkumassa.

Nyt on kyllä itsekkin jo sen verran väsy, että eipä juuri jaksa ajatella tuota maitopullo episodeista kieltäytymistä, vaan taidetaampa ottaa asia niin, että ensin jos itse sais vähän enemmän unta ja harkitsisi sitten asiaa uudelleen ja valvois muutaman yön, jotta tuosta yöjuoksusta päästäis eroon. Oishan tuo aika kiva kun jo tässä vaiheessa sais yöt nukkua ihan oikein.

mutta mutta, nyt tarvinnee ottaa ja alkaa douppaamaan ittiään taas kaikilla mahdollisilla rohdoilla,
että tästäkin muutosta tullaan selviämään hengissä.

1 kommentti:

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)