01 elokuuta 2013

Elokuuta

NYT alkoi jälleen se mun vuoden paras aika. Hämärtyvät viileät illat, pyyntikauden alku ja se yleinen fiilis, jonka elokuu saa aikaiseksi. Näin se vain on aina mennyt, vuodesta toiseen <3
Syksy tuo tullessaan tänne blogiinkin vähän uusia tuulia. Enää postaukset ei välttämättä olekkaan vain sitä lapsiperheen arkea,vaikka tämäkin aika tottakai täällä säilyy, mutta lisäksi olen suunnitellut melkoisia extroja ;)

Suunnitelmissa on ainakin pieni juttusarja, jossa esittelen esimerkiksi eri yrityksiä, yhteisöjä, seuroja ja muuta toimintaa lähinnä tältä omalta asuinseudulta.
Ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan, millaisia esittelyitä haluaisitte minun toteuttavan ja mikä teitä lukijoita erityisesti kiinnostaa :)
Ehdotuksia voi laittaa joko tänne kommentteihin, tuohon minun sähköpostiini cliviannablog@gmail.com tai blogieni Facebook sivulle, ja sinne pääsee TÄSTÄ

Laittakaas nyt aivonystyrät toimimaan ja laitelkaapa ehdotuksia tulemaan.
Syyskuun alusta alkaen olisi tällaista juttusarjaa tarkoitus alkaa toteuttamaan ja eihän toki tämä tähän jää vaan kaikkea kivaa on luvassa.... Pysykää kuulolla ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)