28 elokuuta 2013

Kuvia ja viimepäivien kuulumiset

Päivät on taas menneet niin järjetöntä vauhtia ja kun itse on vielä paljon liikenteessä, niin sitä enemmän ne tuntuu vaan katoavan johonkin.

Toissapäivänä lähdettiin mini-ihmisten kanssa ihan muuten vain kävelylle ja tutkailemaan tätä uutta asuinseutua... Bongattiimpa sitten tuosta ihan kivenheiton päästä melkoisen mukava leikkipuisto ja siitähän se riemu sitten repesi. Tässäpä muutama kuva leikkipuistohulinoista :)






Nuo kaksi isompaa ottivat ja kutsuivat itse itsensä mummilaan yökyläilemään ja eihän siinä auttanut mikään, kun nappulat oli jo takki päällä ovella menossa :) Hehh... kiva kun on omatoimiset lapset.
No, sehän tiesi sitten itselle himpun verran vapaampaa aikaa ja päästiinpä sitten tänäänkin vielä käymään vähän kaupoissa tuon herra Juniorin kanssa :)
Juniori oli kyllä aamulla sitä mieltä, että sama mennä uudestaan nukkumaan kun kämppä oli hiljainen kuin huopatossutehdas. Kyllä pojasta huomasi, että kaipaus sisarruksia kohtaan oli kova <3
Sehän sitten tarkoitti sitä, että pikkumies roikku allekirjoittaneen lahkeessa kaiken hereillä olemansa ajan ja yksin hän ei osannut leikkiä, ei sitten yhtään. Laumasieluja :)
Tässä pari otosta meidän kauppareissulta:


Tää oliki varmaan reissun jännin juttu ;D

Tässä on viimepäivinä vielä tehty viimeisiä hankintoja uuteen kotiin ja bongattiin tällainen kiva taulu...
Olohuoneen sisustus kun on muuten kohtalaisen tummanpuhuva, ajateltiin hankkia pieni katseenvangitsija vähän väriä tuomaan :) 

Kuva on aika onneton, mutta livenä taulu on aika kiva yksityiskohta :)



Tässäpä ne tärkeimmät tällä kertaa. Facebookissa 100 tykkääjän raja rikkoutuu ihan millä hetkellä hyvänsä ja silloinhan se tarkoittaa sitä, että spesiaalipostaus on tuloillaan ihan pian ;)
Pysykääpä kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)