05 syyskuuta 2013

Lämpöistä syksyn viettoa

Viimepäivien postauksen tuottoinspiraatio on ollu jokseenkin hakusalla. Tuntuu, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken ja lapsilta en sentään sitä aikaa ala ryöstämään :) No nyt kuitenkin jotain pientä.

Tänäänkin tässä normi hulinan keskellä lasten kanssa pidettiin takapihalla pienet kaakao/keksi pippalot ja naperoilla luonnollisesti oli hauskaa. Huomenna onkin sitten esikoisella taas jännä päivä kun uusi kerho alkaa :) Saapa vain nähdä kuin suuren kriisin se tuolle pikkuneidille aiheuttaa, kun tänäänkin jo asiasta saivat kähinät aikaiseksi. Poika sanoo menevänsä kerhoon, tyttö sanoo tulevansa mukaan ja sitten poika sanoo, että et sinä tuu... ja soppa on siis valmis... Lupasin kuitenkin neidille, että pääsee velipoikaa hakemaan sieltä kerhosta ja toistaiseksi ainakin tyytyi siihen... saa nähdä miten on huomenna asian laita. Pahoin pelkään, että huutohan siinä pääsee, kun velipoika lähteekin omiin juttuihinsa. Täytynee keksiä jotain omaa aktiviteettia tuolle neitokaisellekkin.

Nyt voi onneksi vielä nautiskella näistä syksyn läpimistä paivistä ja täytyy ottaa niistä kaikki ilo irti. Kohta on taas se aika, että tunti menee siihen lasten pukemiseen ennen kuin pääset ulos hiki otsalta valuen hiivatinmoiseen pakkaseen ja kun olet ulko-oven saanut auki, joku ilmoittaa että pissattaa... aloita siis alusta!

Mutta syksyisin tunnelmin tällainen pikapostaus, josko huomenna pääkoppa toimisi jo niin, että jotakin järkevämpääkin tuotosta saisi aikaan.

Hei muuten, olettekos huomanneet tuolla sivun oikeaan laitaan ilmestyneet uudet sivu -linkit? Sinne olen keräillyt arvontoja ja ajanvietettä, näitä tulee itsekkin joskus aina harrasteltua ja toisena sieltä löytyy muoti ja korut... nämä on kaikki sellaisia suositeltavia paikkoja, joita itsekkin käytän, tai joku lähipiirini kuuluva käyttää. Kaikki siis hyväksi havaittuja, turvallisia ja ennenkaikkea TOIMIVIA ;) Käykääpäs tsekkaamassa. Tuonne Muoti ja korut osioon saattaapi olla, että saan jotain alennuskoodejakin teidän käytettäväksenne :)

Sehän se piti vielä muistaa mainita, että Facebook -sivulla on taas uusi arvonta käynnissä.
kun 150 tykkääjää menee rikki arvotaan kaikkien sivusta tykänneiden ja kuvan jakaneiden kesken ihan mielettömän näyttävä, käsin tehty nilkkakoru... käykääpäs kurkkaamassa sivut TÄSTÄ :)

näihin tunnelmiin...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)