08 syyskuuta 2013

THE Päivä

Pikkumiehen tärkeä päivä koitti perjantaina kun kerhot vihdoin ja viimein alkoi.
Kovasti jo paria päivää ennen oli jännitystä havaittavissa ja johan oli poika tolkkuna heti aamusta ja melkein samantien silmät auki saatuaan kiskomassa kenkiä jalkaansa meiningillä; Joko mennään?

Onhan poju päässyt kerhojen makuun jo aiemmin, mutta muuttojen seurauksena jäi pitkältä ajalta kerhot pois ja pahoillaan poika siitä oli, niinkuin minäkin, mutta olosuhteiden pakosta asiat meni niin kuin meni.
Vaikeahan se lapselle on selittää, että kun ei voi niin ei voi.

Onneksi nyt kuitenkin saatiin taas mahdollisuus aloittaa kerhot.
pojan ihana kummitäti piti huolen siitä, että varustus on asianmukainen ja poitsu sai kerhonsa aloittaa Angry Birds eväsrasian ja juomapullon kera ;D Saman sarjan reppu olikin jo ennestään ja toki poika valitsi kerhoaamuna jalkaansa Angry Birds sukat.... miten niin fani???


Ja niinhän siinä kävi, että sisarruskateus iski pahemman kerran!
Pikkuneiti oli kovasti mukaan menossa ja itkun kanssa kotiin jäi kun veli lähti. Kerhon ajan neitille ei sitten kelvannut mikään, kaikki oli huonosti, koneelta ei löytynyt edes sopivaa ohjelmaa. Ainoa asia, joka vähän lievitti pahaa mieltä oli kaakao :D Noo, pääsi neiti kuitenkin mukaan hakemaan veljeä kerhosta ja tärkeänähän tottakai mennä taaperrettiin poikaa hakemaan. Suurimman kriisin aiheutti kuitenkin se velipojan kerhosta saama kerhovihko, joka tietysti olisi pitänyt neidin saada itselleen.
Siinäpä se sitten menikin loppupäivä kiukutellessa.

Lienee todellakin parasta kehittää joka perjantai aamuksi jotain asiointia kauppoihin tai jotain, että neiti pääsee hurvittelemaan mukaan. Josko sillä lientyisi se velipojan poissaolollaan aiheuttama kriisi :)

5 kommenttia:

  1. Hei ihanaa, voin vain kuvitella miten tohkeissaan sälli on ollut! Minusta ne oli aivan IHANAT just ne sukat!! Voi että se on tärkiää tuon ikäiselle hepulle että saa mukaan sellaista mistä todella tykkää. Eipä harmita yhtään että tulin häiritteen teijän keskiviikkoaamua viime viikolla. Kerranki kummitäti osui oikeaan pähkäillessään tulenko enkö tule...tulen!!!Aivan mahtavaa!

    VastaaPoista
  2. Kyllä oli kummitäti oikeassa paikassa oikeaan aikaan, todellakin. Ei sälli meinannut raaskia luopua eväsvehkeistään koko iltana ja aamulla hyökkäsi kuin nato-ohjus niitä hakemaan laatikosta ja käski äiteen tehä evväät ;D

    VastaaPoista
  3. Kyllähän se miehen pitää pitää huolta vehkeistään, sehän on selvä.. no heh heh nyt meni häneksi! Mutta on se oikiasti tärkeää tuonkin ikäiselle jo, että on mieluisat tavarat mukana kun lähtee. Ja varsinkin kun meni eka kertaa uuteen kerhoon, ne luo turvallisuuden tunnetta. Ja itseluottamusta. Sano kuka mitä hyvänsä!

    VastaaPoista
  4. Kyllähän se miehen pitää pitää huolta vehkeistään, sehän on selvä.. no heh heh nyt meni häneksi! Mutta on se oikiasti tärkeää tuonkin ikäiselle jo, että on mieluisat tavarat mukana kun lähtee. Ja varsinkin kun meni eka kertaa uuteen kerhoon, ne luo turvallisuuden tunnetta. Ja itseluottamusta. Sano kuka mitä hyvänsä!

    VastaaPoista
  5. ihana blogi. odotan aina innolla uutta postausta!!!

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)