19 helmikuuta 2014

Testissä: Bio-Oil

Tätä postausta en alunperin edes ajatellut toteuttaa...

Tässä kuitenkin tulee omat kokemukset Bio-Oilista.

Kaikki lähti siitä, että yksinkertaisesti kaikki kasvorasva varastot oli käytetty ja tätä tapahtuu tässä talossa toooodella harvoin. Minä kun olen tunnettu siitä, että jemmaan varastoon aina vähän kaikkea, ettei varmasti pääse loppumaan. No sekin ihme sitten tapahtui, että loppu tuli varastoista :)

Tulin sitten vähän kuin puolivahingossa tilanneeksi Bio-Oil pullon. Ja tämä puolivahinko johtui siitä, että se sattui olemaan alennuksessa. Eli ostin kun halvalla sain...
Bio-Oilillahan on ties kuinka paljon vaikutuksia, joihin kyllä kieltämättä suhtauduin erittäin skeptisesti ja olin vähän sitä mieltä, että sama kait tuo mitä sitä hätätilanteessa naamaansa tunkee.
No, tämä kuitenkin osoittautui enemmän kuin loistavaksi tuotteeksi. Ohjeissakin sanotaan, että n. 3 kuukauden käytön jälkeen tulokset ovat havaittavissa, mutta ainakin minun tapauksessa vaikutukset huomaa jo nyt, n. 1 kuukauden käytön jälkeen.

Minun iho on varsinkin talvisin aivan äärettömän pintakuiva ja päivän mittaan iskee järjetön kiilto, vaikka millaisen meikin yrittäisi tehdä. Parissa viikossa huomasin tuon kiiltelyn vähentyneen ja nyt kuukauden käytön jälkeen ei iho enää kiillä. Ihon väri on jotenkin tasoittunut = kirkkaampi, iho on muutenkin jotenkin rauhoittuneemman oloinen.

Aluksi annostelu oli vähän opettelussa ja lutrasin öljyä ihan urakalla :D
Lopulta oikea määrä löytyi ja öljyä tarvitsee oikeasti laittaa todella vähän. Imeytyminen kestää vähän normaalia kosteusvoidetta kauemmin, mutta lopputulos on mielestäni moninkertaisesti parempi kuin tavallisissa rasvoissa. Kuvasta ehkä juuri ja juuri näkee minkä verran tuotetta on minulla kuukaudessa kulunut, vaikka alkuun lutrasin ihan tosissaan ja olempa rasvannut tuolla aineella myös jalkani...
Vaikka kaiket päivät on jalkojensa päällä ja illalla tätä käyttää puhtaalle iholle, ei ole tietoakaan aamulla kuivista jalkapohjista.


Kuuleman mukaan tämä on loistotuote mm. raskausarpien ehkäisyyn ja jo syntyneiden arpien hoitoon.

Ainakin omalla kohdalla tämä osoittautu ihan loistavaksi tuotteeksi ja  jää kyllä ehdottomasti sille:
En pärjää ilman -listalle :) Suosittelen!

Tuotetta on saatavissa aika kattavasti liikkeistä, mutta mm. Sokoksen nettikaupasta tämän saa tilattua.
Sokoksella muuten nyt alennuksia aika paljon, joten ostoskoriin voi tarttua muutakin mukavaa ;)

Käykääpäs kurkkaamassa! SOKOS VERKKOKAUPPA





6 kommenttia:

  1. Heippa!
    Olen itsekkin kokenut tuon Bio-oilin hyväksi tuotteeksi ja ehkäpä harmittaakin kun en ole sitä vielä kerinnyt lisää hakemaan. Se kun sopii ihan kaikkeen, naamalle, vartalolle, raskausmahaan, kuulemma raskauden jälkeisiin arpiin, KAIKKEEN! Ja täytyy kyllä myöntää ettei *kopkopkop* arpia ole tullut kun tuota on käyttänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tuo oikeasti sopii niin moneen, että ei heti uskoisikaan. Tasoittaa ja pehmentää kyllä ihon hetkessä vaikka koko vartalosta ja aika riittoisaakin vielä. Itselläni ainakin riittää ihan tosi pieni määrä vaikka kasvoihin :) Harmi etten tajunnut ottaa kasvoista ns. ennen ja jälkeen kuvia. Ainakin omaan silmään ero on aika suuri! Tulipa just mieleen, että tuo varmasti sopisi aika kivasti kotitekoisen kuorinnan tekemiseen... hmm, täytyy varmaan kokeilla!

      Poista
  2. Itsellä tuo ei tehonnut, sen vuoksi että mulla ei ollut jokapäiväistä käyttöä. Eli joka päivä en muistanut sitä käyttää, sekä paisuin eritääin kovaa vauhtia :D Mutta onnistuin nyt raskauden jälkeen parantamaan reisiin tulleet arvet (Y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka nopeasti alkoi arvet parantua? ja vaaleniko ihan kokonaan? :) Itse raskauksieni aikana arvilta säästyin kokonaan. mun arvet tuli jo kauan ennen raskauksia ja ihan muista syistä...

      Poista
  3. Loisto tuote hiuksiin! Hieron hieman käsiin ja levitän pyyhekuivien hiusten latvoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotapa en itse olekkaan kokeillut. Täytyypä melkein testata, nyt kun on ihan vain omat hiukset eikä pidennyksiä. Kiitti vinkistä!

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)