06 helmikuuta 2014

Kuulumisia

No kukkuu :) Valituksia, urputuksia ja kaikkea sellaista otetaan vastaan; postausväli on hiukkasen päässyt venähtämään, joten valitukset on ihan ansaittuja :) No nämä ilmat on houkutelleet johonkin ihan muuhun kuin koneella istumiseen ja raitisilmamyrkytys on illoista imaissut sitten ne loputkin mehut. Tässäpä siis selitys siihen, että ei postauksia ole näkynyt. Tässäpä kuitenkin vähän meidän kuulumisia.

Tässä ensin kyllä täytyy muistuttaa siitä, että ARVONTA lähenee... 15.2. aamusella siis selviää 50 € H&M:n lahjakortin onnellinen voittaja :) Muistakaapa siis osallistua, ihan jokainen :)
Lisätietoa arvonnasta TÄÄLTÄ


Edellisessä postauksessa valittelin niitä pakkasia, mutta nyt ei ole aihetta valittaa ainakaan ilmoista.
Ulkoiltu on urakalla ja otettu vahinkoa takaisin siitä pakollisesta sisällä olosta.
On tehty lumitöitä, lumikeittiö on perustettu, on pidetty kiekkotreenejä, on kelkkailtu vähän laittomana kuljetuksena ;), on rakenneltu lumilinnaa ja leikitty, tottakai ritareita ja prinsessoja...


Terassi toimii ihan loistavasti kiekkokenttänä. Harjoituksissa käytetty pallo otti ja katosi vaan johonkin hornan kuuseen, mutta lumipallot toimii melkein yhtä hyvin :D


Yleensä pidetään niitä kesäkeittiöitä, meillä se on lumikeittiö :) Komeita kakkuja tuli, tovin aikaa vaan piti keskustella, että saako niitä oikeasti maistaa... No ei saanut :)


Poika on niin ahkera lumitöiden tekijä, että kolailis varmaan naapureidenkin pihat.


Laiton kuljetus :) No todellisuudessa... ei me tällä yhdistelmällä kotipihaa ja postilaatikkoa kauemmas ole lähdetty, mutta kyllä mä olen saanut lihakset kohtuu tehokkaasti kipeäksi ihan tässä kotipihassakin kiskoessa :)
Äärimmäisen tehokasta treeniä!

Tähän malliin ne päivät on menneet. Tähän kun yhdistää sitten kaikki normaalit kotihommat ynnä muut, iltasella ei juurikaan enää huvita koneelle istua. Tai no voihan sitä istua, mutta mitään järjellistä tekstituotosta ei takuulla saa aikaan!

Tässäpä tärkeimmät ja muistakaapa osallistua arvontaan :) Ihania talvipäiviä kaikille <3

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ja voin ihan aistia lasten riemun lumileikeistä!!! On se tosi kiva että välillä pakkanen hellittää ja pääsee ulos touhuileen, unikin maistuu lapsille paljo paremmin kun saavat ulkona vähä purkaa sitä energiaa ja riehua minkä jaksavat. Ittekin pääsin jo luisteleen ja laskeen mäkeä lasten kanssa. Olipa se kivaa meillä kaikilla!! Ja tuo keltainen mollukka kun tuolla taivaalla joinaki päivinä kävi näyttäytyyn, niin sekin jo piristi mieltä ihan mukavasti. Kyllä se tästä vielä kevääksi muuttuu kunhan on sen aika, mutta nautitaan näistä lumileikeistä ensin. Ja oon samaa mieltä siitä, että se on itellekin aikamoista treeniä kun ramppaa lumessa siellä sun täällä, ja vaikka mäkeä ylös alas. Se on sitä hyötyliikuntaa, jos mikä. Yks tie ja kaks asiaa, totta se sananparsi...Nautitaan lumileikeistä!

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)