08 kesäkuuta 2014

Huoltotoimia

Kuten jo edellisessä postauksessa vinkkasin, kävin laitattamassa hiukset jälleen kuosiinsa eli oparaationa oli pidennysten huolto :) BpHairiin kävi siis matka. Tuossapa on sellainen liike, että ammattitaitoon voi todellakin luottaa ja sinne kun menee, olo on kuiten kotiin menisi ja sieltä ei yksinkertaisesti voi poistua huonolla mielellä. Ihan loistavaa palvelua ja ihania ihmisiä!

Alkutilannehan oli siis jo aika kamala. Tyvikasvu omissa hiuksissa oli ihan megapitkä ja pidennyksetkin olivat kasvaneet tietenkin oman tukan mukana jo niin pitkiksi, että olivat jo hiukkasen vaikeat piilottaa.

Karsea tyvikasvu... 

ja ylikasvaneet teipit... 

letti pöydällä :) tässä muuten taas yksi myytti murrettiin. Hiukset todellakaan EI lähde päästä takkutuppoina, kun teipit irrotettiin. Laatu ja ammattitaito ratkaisee tässäkin ;) Vaikka teipit pysyvät napakasti omassa hiuksessa kiinni, ne myös irtoavat tosi näppärästi vahingoittamatta omaa hiusta ja jättämättä mitään liimatakkuja hiukseen. Näistä irtoamattomista teipeistä ja liimatakuista ynnä muista hiusten irtoamisista on kyllä tullut lueskeltua kaikki kauhukertomukset, mutta nytpä on sekin asia selvitetty, teipeissä on huimia eroja, kuten itse pidennyshiuksissakin. Kannattaa siis jokaisen pidennyksistä haaveilevan ottaa selvää mitä hiusta päähän ollaan laittamassa :)

Väriä omaan hiukseen. Taustalla näkyy pieni osa BpHairin mielettömästä pidennysvalikoimasta <3

Pesua vaille valmista... ja tukka takaisin päähän!
Tämän kuvan ottamisen jälkeen oli reissun pahin paikka... nimittäin taistelu hereillä pysymisen kanssa ;D
Ammattitaitoisessa käsittelyssä kun meinaa nukahtaa hiusten pesuun, niin rentouttavaa se on :)
mut pysyin kuin pysyinkin hereillä ;)


Ja lopputulos näkyy näistä!

Silkin sileät hiukset edelleen, vaikka on kiharretty,käherretty,suoristettu ja vaikka ties mitä.



Lopputulos on enemmän kuin hyvä. Super isot kiitokset jälleen BpHairin tiimille :)

10 kommenttia:

  1. Wautsi vau, kyllä on kauniit hiukset - kyllä ammattilaisuus näkyy, eikä kannata jättää huoltamatta, kerta lopputulos kyllä maksaa vaivan. Todella kauniit hiukset! Lisäbonuksena tietysti äitin oma aika...Sulle sopii kyllä hyvin nuo pitkät hiukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä enää taitaisi osata lyhyillä hiuksilla olla... on nämä niin "omat". Se äidin oma aika on kyllä enemmän ku kaivattu bonus ;)

      Poista
  2. Kauniit hiukset! Kauanko sulla on ollu noi pidennykset? itse olen aikeissa laittaa pidennykset, mut mietin kauanko ne kestää käytössä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla nämä on nyt olleet varmaan nelisen kuukautta kohta ja ihan loistavassa kunnossa ovat edelleen, vaikka on kiharrettu ja suoristettu. Käyttöikähän riippuu pitkälti siitä, miten hiuksia jaksaa hoitaa ja ennenkaikkea siitä mikä on hiusten laatu. Niissäkin on ihan mielettömiä eroja eli kannattaa kyllä tarkoin harkita mitä hiusta itse aikoo käyttää :) Itse en suostu muuta käyttämään kuin tätä BpHairia :)

      Poista
  3. Mulla ei ole pidennyksiä, mutta sen mitä olen seurannut keskustelua asiasta, ja kuullut ihan käyttäjiltä, ei kannata säästää väärässä paikassa; eli jos meinaa laittaa pidennykset, kannattaa maksaa niistä vähä enemmän, niin saa kunnolliset. Tietysti jos ei ole käytössä paljoa rahaa, voisi ensin säästää ja sitten vasta laittaa kunnolliset. Niin itse tekisin, jos laittaisin pidennykset. En vielä rohkene...mutta ehkä joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se todellakin on niin, että laatuun kannattaa panostaa ja laitattaa ammattilaisella. turhaan heittää rahansa hukkaan huonolaatuisten kanssa, kun ne joutuu hetken päästä kuitenkin uusimaan. Ensin säästöön ja sitten uutta hiusta laittamaan ;)

      Poista
  4. Mulla OLI yhdet pidennykset, joista maksoin mun budjettini mukaan itseni kipeeks ja parissa kuukaudessa ne näytti lähinnä rastoilta ja teippejä ei kunnolla saatu irti. Hiuksia lähti todella paljon. Jäi lievästi traumat tollasista, mut nää mitkä sulla on taitaa olla hiukkasen laadukkaammat... käyttääks kampaamot kuin laajasti tätä hiusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidampas melkein arvata minkä merkin hiukset on olleet kyseessä :( näitä huonolaatuisia valitettavasti markkinoilla liikkuu, mutta ehdottomasti suosittelen BpHairia! ei takkuunnu ja oikein hoidettuna kestää todella pitkään käytössä ja teippienkään kanssa ei ole mitään ongelmia :) BpHairia käyttää kampaamot ympäri suomea eli kannattaa kysäistä oman alueen kampaajilta mitä hiusta käyttävät, taikka sitten jos kerrot mistä päin olet, niin voin myös suositella kampaamoa :)

      Poista
  5. Voi harmi, onpa ollu huono kokemus pidennysten kanssa, varmasti mietityttää laittaa uudelleen. Ja harmittaa ihan sikana, kun meneekin äkkiä huonon näköisiksi. Kannattaa varmaan kysyä tuolta BpHairin väeltä, kun ne on asiantuntijoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BpHairia käytetään tosiaankin ympäri suomen ja ovat alansa ammattilaisia, joten ehdottomasti kysäisemään heiltä niin saa varmasti laatua ja ammattitaitoista palvelua :) Hinta-laatusuhde on BpHairilla ehdottoman oikea :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)