25 kesäkuuta 2014

Juhannuksen aikaa

Kalenteri väittää, että juhannus on jo mennyt, mutta ilmat kertoo, että taitaa olla vasta kevät aluillaan...
Ilmoista huolimatta juhannus meni kivasti kotosalla ja saatiin grillailtuakin rae/vesikuuroista huolimatta ja kukaan ei palelluttanut itseään ;D No kyllä se kesä sieltä takaisinkin tulee vielä (toivon mukaan ainakin)

Tässä vähän kuvia, juhannuksen ajalta, hetkiltä, jolloin oli kunnollinen ilma...




Ensin tuli kaatamalla vettä... sitten tuli kaunis kesäilta

Juhannusaaton ensimmäinen kattaus :) Olipa muuten nuo foliopussissa olevan perunat niin sikamaisen hyviä, vaikka itse sanonkin, että taidampa seuraavassa postauksessa jakaa reseptin tännekkin... :)

pillimehupartyja...

ei takuulla jääny tippaakaan mehua purkkiin :D

tavaramerkkiposeeraus :)

Toivottavasti tekin siellä ruudun toisella puolella osasitte juhlia aivojenne kanssa niin, että myös juhannuksen jälkeen voi peiliin katsoa... ;) 

6 kommenttia:

  1. Kyllä osattiin, oli kiva viettää yötöntä yötä selvin päin! Ja kuvistakin näkee, että kyllä Suomen kesä sitten on kaunis! Sehän kuuluu asiaan, että ensin sataa ja sitten paistaa... Hymyhän se kyyneltenkin läpi jossain vaiheessa kuitenkin tulee. Tuo keskikesän vehreys on kyllä jotain niin ihanaa, että siinä sielu lepää kun katselee luonnon kauneutta! Tarjottavat vaikuttavat olleen hyviä - ja lapsetkin nauttineet kesäillasta.Ihanat poseeraukset Poijaalla...Siinä sitä on silmissä pilkettä! Hyvää kesän jatkoa, kyllä ne lämpimätkin ilmat sieltä vielä tulevat, eikä surkutella ainakaan, ei se sadakaan koko aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon parempi se on herätä juhannuspäivään ilman väsymystä taikka päänsärkyä, saatikka kauheaa morkkista ;) Lämpimiä ilmoja odotellessa... eilen oli ihan mukava ilma ja nurmikot tuli ajettua ihan urakkahommina, mutta tänään taas ei oikein ota selvää, että mitähän tuolta taivaalta seuraavaksi alas tulee...

      Poista
    2. Olen ottanut siltä kantilta nämä ilmat nimimerkillä "mitä sieltä oikein tulee..." että nämä ilmat on todella sopivia siivoukseen - perusteellista pesua huone kerrallaan ja vanhanaikaisesti tietysti Mäntysuovalla...Toiset "huippuemännäthän " tietysti siivoaa koko talon kerralla, mutta tämmönen taivaanrannanmaalari tekee kerralla vaan sen mikä sillä kertaa huvittaa, kyllä ne pikku hiljaa tulee siivottua kesän aikana kaikki huoneet. Ensin siivotaan, sitten keitetään kahvit ja luetaan siinä samalla päivän Kalevaa. Kyllä se on mukavaa kun ei ressaa liikaa!

      Poista
    3. no siivousilmoja on kyllä riittänyt ihan omiksi tarpeiksi, löytyis vaan sitä inspiraatiota ;) No perussiivouksiin oon ite tyytyny, muksut ehtii sotkea sitä mukaa uudelleen kun ehden huoneen saa siivottua :D no onneksi ne sentään osaa välillä auttaakkin hommissa :)

      Poista
  2. Heii, kaikki ruokavinkit on varsinkin grilliin tervetulleita :) täällä yksi kotiäiti/kotikokki kaipaa aina uusia vinkkejä. Ihana blogi sinulla, koukkuun on jääty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja noiden perunanyyttien ohje on nyt julkaistu, olkaapas hyvä ja ei muuta kuin kokeilemaan ja Hyvää ruokahalua :)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)