08 elokuuta 2014

Kuvakatsaus

Viimeaikojen postaukset on pyörineet melkolailla täysin tuon elämänmuutostarinan ympärillä, joten laitetaampas tähän väliin kuvien muodossa vähän meidän viimepäivien kuulumisia. Normiarkihan rullaa omalla painollaan ja päivät kuluu mini-ihmisten tahtiin ja helteissä kituen... nyt on onneksi vähän viileämpää jo :)

Postauksen lopussa vielä jokaiselle ohje kunnon vitamiinipommiin :)

Kesän kukkaloistoa...

Meidän elättipulu... kaveri on niin kesy, että melkein syliin tulee...
ei varmaan tulis niin lähelle jos tietäis, että metsästäjän puolisona ko. linnuista tulee mieleen ensimmäisenä herkullinen kastike... :P hehh

Laiton kuljetus :)

Käytiin luontopolulla retkeilemässä. Luontopolku kulkee tuosta melkein pihasta ja on juuri sopivan lyhyt pienimmäisillekkin :) Kuvasta ei kovin näy, mutta saatiin ihastella pariakin sorsapoikuetta.

Monta ihmetyksen aihetta

Mitähän lie näkyy...

Vauhtia riittää

Kohokohta taisi kuitenkin olla se eväiden syönti :)


SADE!! Ukkonen ei ollut niinkään tervetullut, mutta satoipahan ainakin ihan urakalla :)

Hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja unohtamatta!

Omenapuu kasvattelee satoa oksat notkuen :)


Tässä teille vielä kunnon vitamiinipommi!
Maku on rohkean kirpsakka, mutta vitamiinien saamiselta ET voi välttyä ;)

TYRNITÄTÄRÄYS
2 dl appelsiinimehua
0,5 dl jäisiä tyrnimarjoja
1 rkl sitruunamehua

Mittaa korkeaan astiaan 1 dl appelsiinimehua ja tyrnimarjat. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää loput appelsiinimehusta ja sitruunamehu. Siivilöi halutessasi mustat
tyrninsiemenet. Nauti heti!

8 kommenttia:

  1. Kuulostaa aikas hurjalta tuo vitamiinipommi, eikö tuo oo aika kirpeetä juotavaa? Vaikka kiva olis kyllä kokeilla tavallisten smoothieiden seuraksi jotakin uutta :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tu on kirpeetä, mutta siihenkin tottuu. Takuulla herää kun tuon aamulla tempaisee nassuunsa ;) Tuossahan pääpointti on tietenkin tuolla tyrnillä, joten voisihan kokeilla esim. niinkin että jättää sitruunanmehun vaikkapa pois ja makeuttaa vähän vaikkapa hunajalla :)

      Poista
    2. Itse testanneena tuo on tosi kirpsakka mutta ei liian. Eikähän sitä tarvitse kerralla juoda, vaan ottaa vaikkapa pari kulausta kerrallaan, säilyy jääkaapissa. On tosi terveellistä ja varsinkin talvella antaa paljon vitamiineja. Itse ainakin tykkään!

      Poista
    3. Tunnustan kyllä näin ihan julkisesti, että ensin irvistytti koko ajatus, mutta makuun ja kirpeyteen tottui tosi äkkiä ja muutenkin tykkään enemmän kirpeästä kuin makeasta. Aamulla juotuna herättää kyllä aistit ja aivot paremmin kuin kahvi :)

      Poista
    4. Todellakin, paljon parempi vaihtis kuin kahvi! Eikä se sitruunan mehu tuo niin paljoa kirpeyttä kuin luulisi.

      Poista
    5. Huom. Kun ne marjat lisää jäisenä, ne ei tunnu niin kirpeiltä kuin sitte sulaneina.

      Poista
  2. Kiva oli luontoreissu, ja muistakaa että lasten kanssakaan ei tarvitse niiden pienten ilojen olla kalliita - tässäkin ihan lähellä kotia, sopivan mittainen reissu, ja ihmeteltävää riitti, niinkuin kuvista näkyy. Ja lsten iloa ja riemua on tosi kiva seurata. Kiitos seurasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan itsellesi :) Lapset on jälkipäinkin leikeissään lähteneet luontopolulle retkelle. Aika usein se on muuten niin, että ne parhaimmat reissut ja retket on likimain ilmaisia ja lähempänä kuin arvaakaan :) Ovatpa lapset pyytäneet jo moneen otteeseen, että voitaisko mennä uudestaan ;)

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)