24 heinäkuuta 2015

Hiushommia

Tämäkin postaus on pitänyt tehdä jo aikoja sitten.... No vuorokaudessa on edelleen ihan liian vähän tunteja ja tässä sitä ollaan, postaukset odottelee fiksausta ja julkaisua pitkät tovit. No tää kai nyt on sitte virallisesti niitä ruuhkavuosia, vai mitä ne oli...

Tukka päsi venähtämään sen verran pitkäksi, että pidennykset huusivat huoltoon pääsyä jo tovin aikaa. Päädyinkin sitten tekemään vähän erilaisen ratkaisun.
Otin ja marssin jälleen kerran pidennysguru Annen luokse BPhair Salon:iin ja nappasin mukaani klipsipidennykset :O ja mittaa näillä on tällä kertaa 60 cm... Väri säilyi tällä kertaa kuitenkin entisellään.

Syy sille, etä valitsin tällä kertaa klipsit oli yksinkertaisesti se, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken ja en millään ehtisi juosta huolloissa, toinen syy on näiden huikean pitkä käyttö ikä ja kolmas syy on vaivattomuus.

Aikaisemmat BPhair klipsithän mulla oli jokapäiväisessä käytössä  lähes vuoden! ja vieläkin olisivat olleet käyttökelpoiset, mutta vaihdoin ne silloin teippeihin. Oikein hoidettuina näiden käyttöikä on ihan uskomattoman pitkä. BPhair:n laatu on kyllä tunnustettu jo niin laajasti, että siitä minun tuskin enää tarvitsee erikseen mitään edes sanoa... tai sanon sittenkin; BPhairia parempaa pidennyshiusta ei löydä mistään!








Tuohon pituuteen on kyllä ollut totutteleminen.... ensimmäisenä päivänä tukka oli lakanoiden välissä menossa pyykkikoneeseen, hetken päästä se oli tiskikoneessa roikkumassa.... töissä olen eräänkin kerran yrittänyt liimata tukan kirjekuoren väliin. No oon mä jo nyt oppinut sen kanssa käyttäytymään :D

BPhair:n nettisivut on muuten uudistuneet ja sitä kautta myös verkkokauppa. Käykääpäs kurkkaamassa valikoima TÄÄLTÄ ;)

4 kommenttia:

  1. Upeet hiukset sulla! Oispa itelläki!! *0*

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Nämä klipsit on kyllä niin käytännölliset ainakin minulla, että tykkään ihan hirveästi. Ja parasta on se, kun on huippulaatuinen hius näissä, niin käyttöikäkin on tosissaan PITKÄ :)

      Poista
  2. Ou jee, tuohon vois niin kuvitella 50-luvun ihanan kellomekon ja hiukset ponnarille - wau!Tosi ihanat hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehh.... jotenkin nään mielessäni mustapohjaisen kellomekon, jossa punaisia palloja kuviointina.... punainen rusettivyö.... ja kirkkaan punaiset huulet :D

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)