30 elokuuta 2015

Jäätävä uutuus: BPCare ja huikea ARVONTA!!

Nyt mulla on Teille ihan jäätäviä uutisia! Oon tässä koittanut jo tovin malttaa mieleni ja NYT mä vihdoin pääsen kertomaan tästä teillekkin.

Minähän olen tunnetusti vannoutunut BPhair pidennysten käyttäjä ja BPhair:n Anne on tehnyt nyt jotain, jota hiuksiaan rakastava nais -ja myös miesväki on kaivannut enemmän kuin kipeästi.
Anne on kehittänyt  lujalla tahdolla,  rakkaudella ja huikealla ammattitaidolla erityisesti pitkille ja käsitellyille hiuksille tarkoitetun tuotesarjan, jonka takuulla jokainen nainen (ja mieskin) ansaitsee.
Tuotteet on kehitelty myös hiustenpidennysten erityisvaatimuksia ajatellen!

Mulla itselläni on ollut tässä viikon verran ennakkotestissä sarjan Quick Mask -hoitoaine ja Luxury Drops -öljy. Ja olen yhä edelleen täysin sanaton!
Jopa mun oma, järkyttävässä kunnossa oleva tukka, jossa on suunnilleen käsiin murenevat latvat, on kuin koko tukka ois vaihdettu! Latvat on pehmeät, kiilto on palannut ja oikeastaan kaikki on muuttunut. Ei puhettakaan, että pesun jälkeen tarvitsisi kampailla omaa tukkaa takkuisena auki.
Pesun jälkeen hiukset kampautuvat aivan uskomattoman helposti. Ei ole vielä koskaan tullut eteen sellaista tilanetta mun kohdalla. Tuossa viikolla naureskelinkin, että kerrankin on posiiivinen ongelma, kun ylistyssanat on loppuneet totaalisesti kesken näiden tuotteiden kohdalla.
Kaikista parasta taitaa olla kun sanon vain; Kokeilkaa itse niin tiedätte mitä tarkoitan!!






Tässä vähän tarkempaa esittelyä sarjasta:

Elegantin tuoksuiset tuotteet sisältävät korkealuokkaisia raaka-aineita, joiden ansiosta tuotteiden hoito-, suoja- ja selvitysteho ovat ensiluokkaista. Innovatiivisessa tuotesarjassa on myös käyttäjäystävällisiä oivalluksia, kuten erityisesti pitkille hiuksille kehitetty Platinum  -sävyttävä shampoo, sekä Quick Mask -hoitoaine, joka toimii vaikutusaikaa säädellen niin pika- kuin tehohoitona. Tämä varsinkin on aivan mieletön.... Quick Mask ja siihen sekaan muutama tippa Luxury dropsia, saat aivan huikean tehohoidon hiuksillesi. Tähän yhdistelmään taisin koukuttua jo aika pahasti!

Sarja sisältää:



BP Care Hydrating shampoo 250ml            
BP Care Quick Mask 250ml            
BP Care Luxury Drops 50ml            
BP Care Luxury Mist 150ml            
BP Care Platinum shampoo 250ml          
BP Care hair & body shampoo for men 250ml    

Tarkat tiedot jokaisesta tuotteesta voit käydä katsomassa suoraan TÄÄLTÄ.
Kysäiseppäs lähimmästä kampaamosta näitä 1.9. alkaen!


Mutta sitten, Tuotesarjan "Äiti" Anne järjesti teille lukijoille ihan mielettömän yllätyksen!
Saan arpoa teidän lukijoiden kesken 5 (siis ihan oikeasti VIISI) tuotepakettia, jotka sisältävät yhden jokaista tuotetta ja yhden tuotepaketin arvo on 149,40 €!!!


Arvonta toimii näin!

Jätä tähän postaukseen kommentti, jossa lyhyesti kerrot miksi juuri sinun tulisi voittaa itsellesi tämä huikea tuotepaketti, ja jätä kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite!
Arvonta suoritetaan perjantaina 4.9. klo 20.00!
Onnea matkaan! Voin taata, että jokainen kyllä tämän tuotepaketin itsellensä haluaa! ;)


Ensi viikolla tulee myös oma, tarkempi testausjuttu koko tuotesarjasta, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Postaus toteutettu yhteistyössä BPhair Oy:n kanssa, kuvat: BPhair OY.

27 kommenttia:

  1. Olen ahkera hiustuotteiden testailija ja oma kuontalo kaipaa kipeästi uutta eloa! Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan settiä, jo tekstin perusteella kuullostaa ihmenoitaeliksiiriltä! Kyllä mielenkiinto heräsi ja kovasti :)
    sofia.s.iivarinen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Pesun jälkeen päällimmäiset hiukset muistuttaa lähinnä huovutettua jotain kuin hiuksia! Ei puhettakaan että niitä kovin helposti saisi selväksi. Alkaa puhti kohta loppua ja pitkän kasvatuksen tulos joutuu ehkä leikkuu-uhan alle :/ tässähän voisikin olla ongelmaan ratkaisu ja saisin pitää pitkät hiukseni, jotka minulla muuten on ekaa kertaa ikinä! tiia.pulkkinen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  3. Olen värjännyt hiuksiani nuorempana niin paljon että nyt hiuksia tippuu ja latvat ovat kun hamppua. Olen kokeillut kaikkea mahdollista mutta apua on ollut vaan hetkeksi joten nämä tulisi tarpeeseen :) paula.tapper@outlook.com

    VastaaPoista
  4. No niin, vuosi sitten löin vetoa avokkini kanssa, että kasvatan hiuksiani seuraavan vuoden 15.9.2015-> ja jos leikkaan hiukset ennen kun vuosi on umpeutunut, olen sitten syömättä karkkia loppuvuoden 15.9.2016 saakka. Kaikki jotka minut tuntee(alias herkkuperse) tietävät että se on minulle täysi mahdottomuus olla siis syömättä karkkia.Näin se on sitten vuosi kohta vierähtänyt ja hiukset saaneet kasvaa,karkkia syödessä :) Mikäpä olisi mainiompi palkinto hiuksilleni(jotka ovat mukisematta jaksaneet koko vuoden kasvaa)kuin antaa niille tuo loistava hiustenhoitopaketti lahjaksi äärimmäisestä venymisestä. Ja koska vuosi on ollut suht kivuton kasvatuksen kanssa lupasin hiuksilleni jatkaa kasvattamista,niiiiiiiiiin pitkään kunnes seuraavan kerran leikkaan ;) ;) tigerlaukko@netti.fi

    VastaaPoista
  5. Koska oma tukka on muutenki niin karhee ja käkkärä, että ilman laittamista muistutan lähinnä röllipeikkoa! Vaalennusten myötä tukka on entistäki karheempi. Olis kiva saada vihdoin tuotteet jotka sais kesytettyä tämän käkkärän ja sais terveen kiiltävän tukan taas. Pihla.ka@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. meillä asuu tässä taloudessa kaksi kuivatukkaista blondia, jotka on kokeilleet varmaan kaikki markkinoilla olevat tuotesarjat omaa lempparia löytämättä. Tämä kuulostaa aika lupaavalle :) ohtosanni@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mun kiilloton ja takkuuntuva tukka kaipaisi tehohoitoa. Hiuksissa on pituutta, mutta hiirenhäntä näyttäisi varmasti paremmalta tällaisen tehohoitopaketin ansiosta....
    pia1972 at luukku.com

    VastaaPoista
  8. Oijoi, aivan mahtava arvonta ja kuulostaa todella hyvältä! Itselläni on pitkät, todella paksut hiukset, jotka ovat kesän ja värjäyskertojen jälkeen huonossa kunnossa: elottomat, kiillottomat, pörröiset ja kaksihaaraisiakin löytyy. Olisi ihan unelma saada kokeilla tällaisia tuotteita! En millään raaskisi leikata hiuksiani, mutta se taitaa olla edessä, koska en saa pörrökasaani taltutettua. s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  9. Kiva! Laitoin just teippipidennykset, joten intoa olis kokeilla tuotteita. Lisäksi minulla on punaiset hiukset, jotka vaativat jatkuvaa hoitoa värin pysymiseksi!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Vau, mahtava arvonta! Laitoin nyt kesällä pitkästä aikaa vaaleita raitoja ja minun luonnonkiharat hiukseni kaipaavat nyt todella hyviä, hoitavia tuotteita! Eli ehdottomasti mukana ollaan :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Vau, mahtava arvonta! Laitoin nyt kesällä pitkästä aikaa vaaleita raitoja ja minun luonnonkiharat hiukseni kaipaavat nyt todella hyviä, hoitavia tuotteita! Eli ehdottomasti mukana ollaan :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Oi miten upea arvonta! Ja osuu kyllä niin kohdalle: Tiukka allergiaruokavalio ja paha stressi näkyvät erityisesti hiuksissa. Oikein hävettää tämä hamppukuontalo, mutta vauvan kanssa ei tunnu liikenevän aikaa omasta ulkonäöstä huolehtimiseen, kun kaikki energia kohdistuu vauvan hyvinvointiin. Toivon kovasti, että nyt onnistaa! <3

    Kiitos sinulle blogista ja arvonnasta! :)

    Nimim. Lillan

    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista
  13. Ihana arvonta! Sain juuri kolmannen lapseni ja imetyksen myötä hiukset tippuvat päästä. Ei ole myöskään oikein varaa panostaa hiuksiinsa juuri nyt.

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  14. Wou! Kuulostaa ehkä jo liian ihanalta? :o <3

    Omaan itse hyvin hennot hiukset. Eniten ehkä ärsyttää se, että nää on ihan hamppua 24/7 kun hiukset ovat vapaina. Märkinä ei voi edes unta nähdä että niihin voisi koskea ilman itkupotkuraivareita. En juurikaan käsittele hiuksia. Värjään vain tyveä. Tämä tuotesarja voisi ehkä tuoda pelastuksen tälle mun nuorelle hampputukalle joka mulle on suotu :-D

    sirkku.pieniniemi@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Kuukausi sitten mä tein pikaistuksissani virheen ja sain päähäni haluta vaaleenpunasen tukan. Mun tukka oli pidennysten alla kasvanu paljon ja se oli vihdoin aika paksu. No, heihei sai sanoa parin vaalennuksen jälkeen hiuksille. Oheni ja katkeili ihan jäätävästi (mitäpä muutakaan pysty odottamaan, mutku oli pakko saada). Ja viikon jälkeen totesin ettei se vaalee tai vaaleenpunanen käytännössä ollutkaan niin kiva kun mun ajatuksissa, joten nyt on taas juuret tummat, vähä sentään jätin latvoihin vaaleeta. Ja nyt taas haluaisin laittaa pidennykset, joten hoitotuotteet tekis terää! :) eikä varmasti olis pahitteeksi mun omille hiuksillekaan!

    ida.tolvanen1@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Oi, ihana arvonta!
    Olen itsekin käyttänyt BPhairin pidennyksiä jo pari vuotta. Pidennykset pysyvät hyvinä pitkään jo ennen tätä tuotesarjaa, mutta voin vain kuvitella kuinka pitkään ne näiden tuotteiden avulla kestää! :) Eniten olen innoissani ja kiinnostunut Platinum shampoosta, koska omat vaaleat hiukset ja pidennykset eivät pidä kuivattavista silver shampoista. Pidän viileästä sävystä hiuksissani, joten joudun käyttämään silver tuotteita melkein joka pesussa. Pidennykseni eivätkä omat hiukseni ole siitä ajan saatossa hirveästi tykännyt ja tällä hetkellä on todella kuivat hiukset vaalennuksienkin takia. Olisi ihanaa saada pidennykset ja omat hiukset sileiksi ja kiiltäviksi taas näiden tuotteiden avulla! :)

    noorahartikainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Mun hiuksia on käsitelty vuosien mittaan vaikka millä väreillä ja sen kyllä huomaa! Tykkään myös laitella hiuksia päivittäin hiustenkuivaajalla/suoristusraudalla/kihartimella, jotka myöskin on päässyt rasittamaan mun pitkää ja paksua tukkaa. Kaipailisin hiuksille siis välillä sitä hellempääkin käsittelyä ja hoitoa, ja nuo tuotteet tulisi sen takia mulle tarpeeseen. Pääsisivät varmasti kovaan käyttöön ja tekis tämän tytön erittäin onnelliseksi�� suvi.hoynala@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Mulla on luonnostaan karheat hiukset ja hiuksia lähtee harjatessa tosi paljon, kun tukka jää takkuun. Tarvisin parempia hiustuotteita ja olisi mukava kokeilla Annen tuotteita. Ovat takulla laadukkaita. shoynala@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Kyllä tähän tukkaan vois olla hyvä saada vähän eloa - käytän rautaa lähes päivittäin ja oma pinup look vaatii veronsa! Muutenkin latvani tuntuvat vahingoittuvan tosi helposti ja kuuma rauta + kaiken maailman hiusmömmöt ei siinä hirveästi auta. Ois kiva saada omaan arkeen vähän luksusta ja samalla säästää tukkamenoissa, olenhan köyhä opiskelija :D 2cakesonaplate (at) gmail.com

    VastaaPoista
  20. Laitan nyt kolmannen kerran kommentin puhelimella ku en tiiä tuliko mun aikasemmat kommentit tänne ollenkaa:'D mutta kaipaisin siis todenteolla jotaki kunnon tököttejä mun luonnonkiharaan ja karheaan tukkaan:/ Keinot on lopussa ja hiukset huonossa kunnossa, tuntuu ettei mistään hiusnaamioista eikä öljyistä oo hyötyä joten toimiskohan nämä? Peukut pystyssä että voitto osuis kohdalle ja pääsis testailemaan saako näistä hiuksista vielä elävät:-)
    nina_aaw@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Meitä on sisaruskatraassa yksi blondi, minä vaalea ja kolmas vaaleanruskea, jokaisella hiuksissa omat ongelmansa. Kuivat latvat riivaavat kaikkia, lisäksi minulla on meneillään joku maailmanluokan hiustenlähtöaika, kun saan aina kavereiden sohvilta, autosta ja omista vaatteistani nykkiä niitä suortuvia irti. Ei montaa paikkaa kämpästä löydy josta ei myös hiuksia löydy. Jos voitto sattuisi kohdalle mentäisiin ajatuksella jokaiselle jotain, eli jakaisin tuotteet sisarusteni kesken :)
    emilia.lampi@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Järkyttävässä kunnossa olevat hiukseni kaipaavat kipeästi jotain parantavaa. Luonnonkiharat hiukset + suoristusrauta = kuolema hiuksille. Päivä päivältä harkitsen enemmän ja enemmän lyhyeksi leikkaamista, kun ei mistään meinaa tulla mitään. Turhautumisen tunne joka ikinen aamu ja halu repiä jokainen hius yksi kerrallaan irti päästäni. Ne ovat vallanneet pääni. Niillä on oma elämä. Hälp.
    mirjami0123@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Mä olen värjäillyt hiuksiani non-stoppina kohta 15 vuotta ja hiukset ovatkin sen näköiset. Kaikki volyymi sekä kiille ovat kadonneet ja etenkin latvat ovat erityisen hauraat ja katkeilevat. Jatkuva tupeeraaminen myös pahentaa asiaa kun kaikki harjaaminen ja hiustuotteiden (puuteri ja lakka eritoten) käyttäminen kuluttavat hiuksiani ja pitävät huolen ettei nämä enää pahemmin tahdo kasvaa.
    Tästä johtuen 'huono tukkapäivä' on jokapäiväistä arkeani enkä enää edes tiedä miltä tuntuu omistaa kauniit ja elinvoimaiset hiukset.
    mymostloved@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. E-pillereiden lopetuksen jälkeen ohuet hiukseni ovat ohentuneet ja harventuneet entisestään. Hiukseni kaipaisi oikeasti laadukkaat aineet, joilla saisi niihin eloa. Ennen värjäsin hiuksiani todella usein, jopa kuukauden välein.. Nyt olen värjännyt vain kerran vuoden aikana ja ainakaan toistaiseksi niiden kunto ei ole parantunut.. Kaipaisin todella kauniita ja elonvoimaisia hiuksia :)

    jonnarawr@hotmail.fi

    VastaaPoista
  25. E-pillereiden lopetuksen jälkeen ohuet hiukseni ovat ohentuneet ja harventuneet entisestään. Hiukseni kaipaisi oikeasti laadukkaat aineet, joilla saisi niihin eloa. Ennen värjäsin hiuksiani todella usein, jopa kuukauden välein.. Nyt olen värjännyt vain kerran vuoden aikana ja ainakaan toistaiseksi niiden kunto ei ole parantunut.. Kaipaisin todella kauniita ja elonvoimaisia hiuksia :)

    jonnarawr@hotmail.fi

    VastaaPoista
  26. Täällä lähemmän nelikymppinen, 'värjäyskierteessä' oleva nainen kaipaisi kovasti apua. Varsinkin nyt kesän jäljiltä ('jouduin' viettämään aikaani hieman pidempään kuumemmissa ja kuivemmissa oloissa kuin täällä Suomessa) hiukset ovat elottomat, kiillottomat, kuivat ja varsinkin latvat yhtä hamppua. En todellakaan haluaisi pätkäistä hiuksiani lyhyiksi, kuitenkin pituutta on hartaudella kasvatettu, mutta kun näitä katselee niin melkein tekisi mieli itse ottaa sakset käteen ja kyniä itsensä.
    Haluaisin todellakin kokeilla näitä tuotteita, antaisivatko ne takaisin elinvoiman ja kiillon hiuksiini, ja varsinkin auttaisivat takkuisuuteen.
    Päänahkani on nykyään todella herkkä, käytän vain kotimaisia hiustenhoitotuotteita, koska muihin tuotteisiin päänahkani on reagoinut ikävällä tavalla. Koska näissä tuotteissa käytetään arganöljyä, kiinnostukseni tuotteisiin sen kuin kasvoi; varsinkin kun syksyn ja talven kylmemmät ja kuivemmat ilmat iskevät, päänahkakin kuivuu.
    Auttakaa siis epätoivoista :)
    timanttikaulapanta@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Tälle takkupesälle nää tuotteet tulis enemmän ju tarpeeseen :D
    pake93@ postiloota.net

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)