05 lokakuuta 2015

Lahja rakkaalta

Tuossa elokuulla meillä tuli täyteen 7 vuotta yhteistä taivalta.
Aika on mennyt ihan tolkuttoman nopeaa ja aivan jäätävän paljon on tuona aikana tapahtunut!

Käsittämättömältä tuntuu kun aikaa ajattelee taaksepäin. Meillä on 3 ihanaa lasta, joista vanhin on jo aloittanut eskarin, meillä on takana monta vuotta, joihin on mahtunut niin iloa kuin suruakin ja monet itkut on itketty niin pahan olon kuin ilonkin vuoksi. Päivääkään en silti vaihtaisi pois, enkä sitä miestäkään ;)

Tuossa jokin aika sitten rakas vihjaisi, että on hankkinut minulle jotain...
Olin jo siinä vaiheessa ihan ihmetyksestä ymmyrkäisenä, että mitä nyt?!?
En tiennyt yhtään mitä odottaa,


Mutta kyllä se tuo rakas tietää mitä arvostan ja mitä en!
Paketista avautui ihan mielettömiä juttuja:

Jokainen näistä on ihan aitoa SUOMALAISTA käsityötä, jokainen kappale siis on omalla tavallaan uniikki. Tuotteet on peräisin perheyrityksestä nimeltä UNIEN, joka valmistaa mitä upeimpia juttuja puusta, ja oikeasti käsityönä! Tässäpä ihan ilmainen vinkki, jokaiselle joka etsii jotain erilaista lahjaa.

Mä olin ihan myyty! Oon aina arvostanut käsillä tekemisen taitoa ja tuo rakas avio siippakin tietää sen, että käsin tehdyt työt on mun sydäntä lähellä, sekä myös luonto, joka on mulle aivan äärettömän tärkeä ollut aina. Eihän tällaisia tuotteita ihan joka kulmalla oikeasti vastaan tule!

Rehellisesti sanottuna mun piti vielä kaikessa hiljaisuudessa illalla nuuskia pakettiakin, kun se tuoksui tuotteiden kanssa niin julmetun hyvälle; puulle, pihkalle, metsälle.... Moni kaupunkilaistunut varmaan pitää mua ihan hulluna, mutta sen parempaa tuoksua ei ole, kuin metsä ja tuore puu ja pihka <3

Arvatkaapas muuten pääsinkö heti autosta ulos, kun autossahan toki mun pit paketti jo avata....
No en päässy. Sen verran rajun liikutuksen vallassa piti kyynel silmässä istua, että hetki piti itseä kasata ennen kuin tohti autosta ulos....
En mitään parempaa ja just mulle paremmin sopivaa lahjaa olisi voinut toivoa, KIITOS RAKAS!


1 kommentti:

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)