31 lokakuuta 2015

Tender Care with organic honey

Tuossa reilu viikko sitten piipahdin pitkästä aikaa Anna-Leenan luona pikaisesti kahvittelemassa ja mukaanhan hän oli jälleen mulle kasanut ties mitä ihanuuksia. Pitkästä aikaa päästään siis Oriflamen tuotetestausten pariin. Sitähän olettekin jo toivoneet ja pyytäneet, joten tässä tulee ja aloitetaankin ihan huipulta!

Uutuustuote, tai no vanha tuttu jo, mutta tämän Joulun uutuus versio ;)

Tender Care hoitovoide luomuhunajalla!

Tender Carehan on tunnetusti mieletön tuote, se rauhoittaa ja suojaa ärtynyttä ihoa, hoitaa, kosteuttaa, kaunistaa.... jne jne jne.... Tämähän tehoaa ihan kaikkeen! Meillä se on pelastanut tilanteet monet kerrat, kun lapset ovat polttaneet sormiaan tai kaatuneet pihalla ja saaneet palkinnoksi kunnon asfaltti-ihottumat. Lapsetkin sen tietää, että silloin laitetaan siitä pikkupurkista :)


Nyt tämän Joulun uutuutena on tullut hunajainen versio. Tuoksu on täyteläisen hunajainen ja ylellinen.
Purkki pääsikin heti työpisteeseeni mukaan ja kulkee mukana joka paikkaan, joka päivä.
Ihastuin tähän ihan heti, kuten arvasinkin. Nytse on ollutkin enenmmän kuin taivaan lahja mulle, kun flunssaa pukkaa päälle ja niin huulet kuin nenäkin kuivuu käsiin.Oriflame on valinnut juuri luomuhunajan tähän, koska sen alkuperä on mehiläisistä, jotka keräävät mettä luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista. Haitallisia kemikaaleja ei siis ole käytetty hunajan tuotannossa , joten käytetty hunaja on puhtainta ja aidoimmassa muodossaan.

Siksikin tämän tuotteen halusin esitellä ensimmäisenä, sillä tämä on ihan ehdoton tämän joulun lahjavinkki. Sopii iästä ja sukupuolesta riippumatta jokaiselle ja tämä on tuote sellainen, joka täytyy löytyä ihan jokaisesta kodista, tai oikeastaan kodin jokaisesta huoneestakin, niin mieletön tämä on :)
Ei se ole sattumaa, että Tender Care on ollut yksi rakastetuimmista voiteista jo
viimeisen 35 vuoden ajan...Kiitokset Anna-Leena sinulle, että tutustutit minut tähänkin ihanuuteen ja pääsen kertomaan tuotteen tehosta myös lukijoilleni. Muistakaapas käydä kurkkaamassa Anna-Leenan sivu TÄÄLTÄ, saatatte päästä mukaan mahtaviin arvontoihin ja saatte oikeasti tietoa tuotteista rautaisella ammattitaidolla!Sis. yhteistyökumppanin mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)