24 lokakuuta 2015

Syysuutta EMP:ltä OSA 2

Tätähän on jo odotettu eli EMP:ltä tulleiden vaatekaapin täydennysten esittelyn osaa nro 2.
Tänään on ollutkin niin harmaan sumuinen päivä, että nämä aurinkoiset ja syksyä hehkuvat kuvat on ihan omiaan piristämään näin harmaata päivää. Tämä päivä jolloin kuvasimme näitä, oli varmasti yksi tämän syksyn kauneimpia.

Nämä asut on mun ehdottomia suosikkeja. Ja syyt siihen miksi näin on: Täydellinen mukavuus, täydellinen istuvuus, ja monikäyttöisyys, toimii ihan arkena, mutta myös vaikkapa iltamenoissa.

Studded wide collar paita, tämä vaan on niin ihana päällä. Tällaisia vaatteita pitäisi olla kaapissa kaikki, jotka tuntuu päällä kuin toiselta iholta. Ei kiristä ei ahdista, mutta näyttää oikeasti hyvältä ja istuu päälle ihan täydellisesti.  Paidassa ihania yksityiskohtia, jotka tekevät tästä toimivan jopa pieniin juhliinkin.... ajatelkaapas tämä yhdistettynä vaikkapa mustaan minihameeseen.... ;)


Biker Knee leggingssit. Nämä mulla ois luultavasti aina jalassa, jos niitä ei tarvitsis välillä pestä.
Voin ihan rehellisesti sanoa, että nämä tosiaankin on mun ihan ykkös housut ja jalassa heti välittömästi kun ehdin ne pesun jälkeen kuivaksi saada. Supermukavat päällä ja näyttävätkin vielä aika hitsin hyvälle ;)  Positiivisin seikka on ehkä se, että nämä ei ole ihan sellaiset perus leggarit, jotka kahden pesun jälkeen kulahtavat ja menettävät muotonsa taikka käytössä valuvat jalasta. Nämä istuu ja pysyy ihan täydellisesti, ihan nappivalinta mun vaatekaappia täydentämään




Vielä yksi täydellinen luottovaate: Ladies Tee -paita.
Tämäkin noudataa samaa kaavaa kuin edelliset. Istuu täydellisesti ja on supermukava päällä.
Paita on simppeli, mutta silti täynnä asennetta. Eli just mun näköinen :)

Tämä yhdistelmä onkin nähty aika usein päällä myös töissä.
(melkein aina kun eivät ole pesussa...) Rentoja, mukavia ja silti samalla sopivalla asenteella varustettuja perusvaatteita, joista on oikeasti moneen tilanteeseen ja moneen paikkaan.

Yksi mun lemppari tuotemerkeistä EMP:ltä!

Mitäs pidätte? Itse oon ainakin ihan hullaantunut näihin. Yksi syy miksi juuri EMP:n valikoimasta tykkään, on sen monipuolisuus ja se että jokaisessa vaatteessa on aina jokin kiva juju.
Moni taitaa mieltää EMP:n ihan nuorison ostospaikaksi, mutta itse voin kyllä kumota tuon väitteen ihan heittämällä. Sieltä kuule löytyy vaikka mitä, käykääpäs katsomassa itsekkin ihan ajatuksen kanssa. Asenne ratkaisee ;) Loistavaa lauantaita kaikille, asenteella mennään ;)

PS. EMP:n talvikuvasto on muuten tilattavissa ja selattavissa TÄÄLLÄ!


Postaus toteutettu yhteistyössä EMP:n kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)