05 joulukuuta 2015

Pitkästä aikaa

Nukkuneen rukous täällä hyvää huomenta! Ensimmäinen lause kiteyttää aika hyvin viime aikojen fiilikset. Kai se on tää pimeys, että jo minäkin joudun tunnustamaan, että veto on ihan pois ja tekis mieli vaan hautautua peiton mutkaan ja nukkua. No nyt onneksi tuli vähän uutta lunta ja ei ihan niin synkissä maisemissa mennä.

Joulu lähetyy uhkaavasti! ja oonko minä valmistautunut, no en!
Taitaa tämäkin joulu mennä ihan perinteitä kunnioittaen ja lahjahankinnat ja kaikki tehdään viimetingassa. No joka vuosi joulusta on selvitty niinkin, niin kai sitä selvitään nytkin.

On täällä kotona laiteltu sentään paikkoja vähän joulukuntoon, päiväkodilla käväistiin joulupajassa askartelemassa vähän joulujuttuja ja koristelemassa pipareita. Sen reissun jälkeen kaivelin kimalteita ja glittereitä vielä seuraavana päivänäkin kynsien alta vaikka kuinka jynssäsi käsiään illalla. Hehh, no lapsilla ainakin oli kivaa touhuilla :)

Sain tuossa jokin aika sitten uuden puhelimen, joka on varustettu aika huimasti paremmalla kameralla kuin edellinen. Kuvaaminen on kyllä jäänyt aika vähälle viimeaikoina, mutta tässä joitain otoksia mitä matkan varrella on tullut napattua.


Käväistiin viime viikonloppuna Isäni luona kyläilemässä ja paikan päätähti Anni-kissakin ilahdutti lapsia ilmestymällä paikalle. Ensin se kyllä piiloutui varmuuden vuoksi johonkin, mutta totesi sitten, että ilmeisesti nuo kahdella jalalla liikkuvat mihi-ihmiset on kohtuullisen vaarattomia tapauksia, joten ilmeistyi kuitenkin lopulta paikalle :)







Joulua mustavalkoisen linssin läpi...

Kyllä nyt on taas aloitetava päivän askareet. Nämä viikonloput vilahtaa nin huimaa vauhtia ohitse, että on edes yritettävä käyttää tämä vähäinen vapaa-aika hyödyksi ja yrittää saada aikaiseksi jotain järjellistäkin....

Mukavaa viikonloppua jokaiselle!

1 kommentti:

  1. Ihania tunnelmallisia kuvia...Kyllä se joulu sieltä tulee ja paljon parempi ettei liian aikaisin hötkyile, kun tuo kaupalisuus tunkee muutenkin liiaksi liki. Minulle se joulun odotus alkoi viikko siten maanantaina...Raskasta joulua -konsertti aloitaa minun jouluni. Lasten kauttahan se on mukava alkaa siirtyä joulun tunnelmaan, heillä se tekemisen riemu on aitoa.

    Samana viikonlopuna kun kävitte kattoon Anni-kissaa, söinkin muuten teijän lssten tekemiä pipareita, nimittäin joka lajia piti maistaa, no tottakai maistoin.Ja hyviähän ne oli ei voi muuta sanoa. Ja sitä iloa, kun heidn tekemiään pipareita syötiin. Mukava oli olla osana siinä tapahtumassa.

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)