12 joulukuuta 2015

Käsityötä vaiko taidetta?

Olipa taas yhtenä päivänä ihana ylläri odottamassa, kun töistä kotiuduin.
Lisää Unien ihania tuotteita, niistähän kerroinkin jo jokin aika sitten yhdessä postauksessa.
Postaukseen pääset TÄSTÄ!


Tuotteita hetken pyörittelin käsissäni ja ihmettelin taas sitä puupinnan silkkistä pehmeyttä ja ihanaa tuoksua ja uskomatonta käden taitoa. Joo, käy kateeksi.
Kyllähän meistä jokainen saa käsillää jotain aikaiseksi ja sitä kutsutaan käsityöksi, mutta tämä on jotain ihan muuta, jos ei voi puhua samana päivänäkään.... Tämä on sitä taidetta ja mun mielestä sitä ihan parhaimmillaan. Mulle ei merkkaa pätkääkään muutama ristiin rastiin sutaistu maalilaikku taulussa, jota kutsutaan huipputaiteeksi, mulle huipputaidetta on just tuo aito kädentaito.

Katsokaa vaikka!


Tuo kuvio on livenä vielä huikeampi kuin kuvassa ja voi että kun pystyisin kuvan välityksellä kertomaan sen, kuinka silkin pehmeä tuo pinta on.Tuohon isompaan rasiaan saa vaikka margariinirasian, koruja, mitä tahansa.
Pitäiskö nämä oikeesti raaskia ottaa käyttöön? Mää keräsin nämä hyllylle nayttävään kokoelmaan.
Oonkohan mä jo koukuttunut näihin tuotteisiin? (oon ja pahasti...)

Minusta nämä on enemmän kuin taydellinen lahjaidea pukin konttiin, jokaiselle joka ymmärtää käsityön päälle, jokaiselle joka rakastaa luontoa ja kotimaisuutta! Unien Facebook-sivuilta löytyy huimasti lisää tuotteita, käykääpäs kurkkaamassa TÄSTÄ.

PS. ei muuten oo maksettu kehumispostaus, vaan kehun ihan ilimaseksi, ku nämä on oikeesti ihan mielettömän huikeita tuotteita ;)

1 kommentti:

  1. Niin samaa mieltä :) Ei noita raaski edes käyttää!

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)