11 maaliskuuta 2016

Peruttu kevät

No joo, eilen tuossa jo vähän fiilistelin, että kevät tulee... ja katin kontit, ei oo tulossa! Lunta tulee taivaan täydeltä, niin että postilaatikolle kävellessä näkyvyys oli likimain nollassa.
Pari päivää olikin jo kohtuu keväiset tuulahdukset, mutta nyt näyttää menneen se kevään tulo sinne toiveajattelun puolelle.
No lumihommissa me ollaan kyllä oltu muutenkin. Pihalle on ilmestynyt jos jonkinmoista teosta ja elukkaa. Nyt nuo on sulamisen ansiosta muuttaneet jo muotoaan, mutta kilpaa on kontattu pitkin pihoja. Mukavaa harrastustoimintaa ja eikä maksa mitään, paitsi ehkä jossain vaiheessa äiteelle uudet ulkoiluhousut, sillä tuo konttaushomma vähän kuluttaa vaatetta.

Tänään on jokseenkin ollut sellainen miljoonan idean päivä ja ajatukset rullaa siihen malliin, että saapa nähdä mihin tässä vielä joutuu ja mistä itsensä löytää. No ainahan sitä on uskottava tulevaisuuteen ja mitään ei saa, jos ei itse unelmiensa eteen työtä tee! Ne unelmat pysyy vain unelmina, mutta kun niistä unelmista on mahdollista tehdä myös totta.... no menipä salaperäiseksi taas ;)

Tein itsestäni näköispatsaan! Ihan on näköinen :D


Jos oikein tarkaan katsoo, niin on se tyttökin siellä melkein itsensä kokoisen
lumipallon takana piilossa....
Sydämmellistä....


Mutta pääasiassa tulin toivottelemaan Teille lukijoille oikein mahtavaa viikonloppua ja muistuttamaan, että muistakaa nauttia siitä mitä teillä on ja kiittäkää jokaisesta pienestäkin asiasta elämässänne. Ne puuttuvat asiat huomaa vasta sitten kun se on liian myöhäistä, joten jokaisesta pienestäkin onnen rippeestä pitää muistaa nauttia silloin kun se on vielä mahdollista :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)