13 heinäkuuta 2016

Kuulumisia helteiseen iltaan

Hupsistakeikkaa, taas on vähän hujahtanut tuo aika johonkin. Mitäs me ollaan hommattu?
No ei yhtään mitään! Päivät on menneet ihan tässä kotosalla ja ulkoillessa. Viime viikko oli niin sateinen, että hypittiin melkeimpä seinille, kun ei juuri ulkoilemaan viitsinyt lähteä.
Nyt on sitten ollut niin kuuma, että ei puhettakaan, että tuossa takapihalla kykenisi olemaan ilman lämpöhalvausta ja sama juttu tuossa meidän pihan leikkipaikalla... Tänäänkin kävelyllä käydessä tuntui, että ilma ei edes vaihdu yhtään ja aurinko paahtaa täydeltä terältä.

Nyt varmaan kaikki vannoutuneet kesäihmiset mielessään tuikkaa vähintäänkin puukon mun keuhkoon, mutta voi jummi mä odotan jo syksyä!!! Oon ennenkin täällä tainnut mainita, että minähän herään henkiin tuossa elokuun alkupuolella (kyyhkyjahdin aloitukseen :D )
Parasta maailmassa ehkä on ne elokuun vielä lämpimät, mutta pimenevät illat. Tuossa yhtenä aamuna jo vähän riemastuin, kun aamuaikaisella heräiltiin oikein sumuiseen, ja vähän viileähköön aamuun ja se tuoksu, kaikki tuoksui niin vahvana kostean sumun lävitse. Taisin viivähtää terassilla vähän pidemmänkin hetken sitä tunnetta fiilistellessä. Määhän oon niin maalta, että saattaisin unohtua kokonaan johonkin just puidun viljapellon laitaan aamu-usvan sekaan, ai että sitä tuoksua.

No josko tässä nyt lakkaisin fiilistelemästä tämän enempää.... kesää rakastavat lynkkaa mut kohta ihan kokonaan :D

Tässä vähän satunnaisia otoksia viimepäiviltä

Omenapuu kasvattelee satoa


Mansikoitakin vois kohta olla tiedossa. Tässä meidän takapihalla on pikkuruinen mansikkapenkki ja sitä vahditaan kuin haukat, että milloin on ensimmäiset punaiset näkyvillä tuhottavaksi.


Meidän pihan leikkipaikalta... on se tuo poika aina joskus oikeinkin päin tuossa kiipeilytelineessä...

Keinuhommia



Nyt varmaan tarvitsis alkaa miettimään, että miten saa asunnon viileämmäksi vai saako sitä....
Oletettavasti ei juuri tartte tulevana yönä nukkua, kun mua niin ahdistaa tää kuumuus ja eipä tarvinnut nukkua edellisenäkään yönä, ei siis mitään uutta auringon alla. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)