08 elokuuta 2016

Elokuun ensimmäisiä

Niin sitä ollaan päästy elokuulle ja mullehan se oli se virallinen henkiinheräämisen aika :)
Onneksi nyt taitaa ne helteet olla ohitse ja voi oikeasti nauttia ulkoilusta ihan ilman tukalaa olotilaa.
Kovasti ollaan valmistauduttu alkavaan koulutaipaleeseen tuon esikoisen kanssa. Kyllä se hurjalta tuntuu, että se todella oikeasti on jo koululainen. Äitiä taitaa kyllä jännittää ja hirvittää enemmän kuin poikaa itseään ja oikeastaan eniten hirvittää tuo koulumatka... liikennettä on kuitenkin aika reippaasti ja kahjoja on liikenteessä enemmän kuin tarpeeksi.

Ukkosista ollaan "nautittu" oikein kunnolla ja kertaalleen saatiin ihan kunnon säikähdyskin, kun salama jysähti johonkin tähän ihan lähelle ja jyrinä oli todella sen mukainen.

sieltä se on tulossa...


Saatiin oma järvi vastapäiselle pyörätielle :D no aika äkkiä tuo veden paljous tuosta imeyty, mutta aika kiitettävästihän tuota tuli.

askelmäärien ja liikunnan kanssa oon skarpannut nyt jo kolmisen viikkoa, tästä operaatiosta on tulossa postaus ihan erikseen.


Mummilan maisemia.


Tässä on ehditty juhlia yhdet rippijuhlat ihanine herkkuineen ja omatkin synttärit meni siinä samalla.

Eilen oli tärkeä päivä kun tuo esikoinen sai siunauksen koulutielle. Täytyy kyllä mainita, että olipa meidän kotiseurakunnassa järjestetty sujuvasti tuo koululaisten siunaustilaisuus ja tilaisuus oli kyllä kokonaisuudessaan aika tunteellinen. Saatiin seuraksi pojan kummitäti ja kirkon jälkeen he lähtivätkin sitten yhteistuumin reppuostoksille. Kyllä oli iltapäivällä onnellinen ja ylpeä poika uusien koulujuttujensa kanssa. 

Nyt harjoitellaan vielä alkuviikko ahkerasti koulutietä ja torstaina on sitten edessä se SUURI ja odotettu päivä.... äitiä itkettää jo valmiiksi.

mutta mukavaa viikon alkua kaikille! ja Turvallista koulumatkaa jokaiselle koulunsa aloittavalle!1 kommentti:

 1. Sanos muuta, elokuu vihdoin...Yhtenäkin iltana oli niin ihanan viileä ja kostean sumuinen ilta. Seisoin tuossa portailla ja vain katselin metsään päin. Ilta-aurinko painumassa mailleen, sumu nousee puitten takaa - olipa kyllä tosi kaunista, ei ois malttanu sisälle mennä! Kyllä riittää nämä nykyiset n 20 asteen lämpötilat, ja kuinka ihana nukkua kun ei ole koko ajan hiki päässä. Jes. Mii laik.

  Huomenna töihin tosiaan, ja torstaina tulee koululaiset. Kuinka monessa kodissa onkaan samat ajatukset kuin sulla, pitää päästää koulutielle se pieni. Ja luottaa siihen että kyllä se osaa. Antaa ajatuksen siivin enkelit matkaan saattamaan. Se siunaustilaisuus oli kyllä sujuvasti järjestetty ja kaunis tilaisuus, virsiä myöten. Eihän sitä voi välttyä herkistymiseltä, eikä tarttekaan. Oli kyllä itselläkin ihana sunnuntai; ensin kirkossa, sitten kahestaan reppuostoksilla (ja cappi-) ja hampurilaisella. Mukava katsoa lapsen intoa ja riemua.

  Hienoja maisemia kuvissa, on se Suomen luonto vain kaunista. Eilen itsekin täällä kotimaisemissa joen rannalla tuli käyskenneltyä ja otettua kuvia. Kyllä siellä sielu lepää. Luonnonvoimat ovat olleet mahtavia ukkosten ansiosta.

  Turvallista koulutietä sinne teidän koululaiselle ja kaikille muillekin matkaan lähtijöille, ollaan hengessä mukana ja neuvomassa heitä taipaleellaan.

  ps Lämpöiset synttärionnittelut!

  VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)