19 helmikuuta 2017

Kuluneen viikon touhuja

Jaahas, taas ois sunnuntai ja huomenna taas maanantai eli arki.
Nyt tuo arki konkretisoituikin taas vähän enemmän, kun isäntäkin siirtyi työhommiin.
Se taas tarkoitti mun kohdalla vähän muutoksia tuohon omaan arjen pyöritykseen ja kuskauksiin.

Onneksi sentään nuo välit ei ole pitkiä ja hyvin hoituu pienellä organisoinnilla nuo kävellen tehdyt kuskaukset, pahin väli onneksi päästäänkin hoitaan autolla, kun isännän ruokkis osuu samaan aikaan.
Kaikki tilanteet siis täytyy käyttää hyödyksi ja hyvin meni ainakin ensimmäinen viikko kaikenkaikkiaan.

Mun arki koostuu siis edelleen siitä minuuttiaikataulusta, jolla hoidetaan kerhoilut, ruuan laitot, pyykin pesut ynnä muut. Toisaalta, nyt kuluneella viikolla oon aina aloittanut nämä kotihommat vielä normaalia aikaisemmin ja iltapäivä 4 asti oonkin saanu oikeestaan vaikka vaan rötvätä sohvalla, jos siltä on tuntunut... Aikoinaan kun aloittaa, niin ei tarvitse ainakaan kitistä sitä vapaa-ajan  puutetta...
Järjestelykysymyksiä siis, ja ihan sitä omaa aktiivisuutta. Voisihan sitä siirtää hommia niin pitkään kuin hermot kestää, mutta pahempi kai se silloin olisi, kun hommat olis kasaantunut... en minä näin toimivien kohdalla yhtään ihmettele sitä, että arjesta tulee ylitsepääsemättöman vaikeaa ja rankkaa.
Joka päivä tietyt hommat, niin ne kotihommatkaan ei pääse oikeasti koskaan kasaantumaan.
Tää on nykyisin näköjään mun leppariaihe, kun aina siitä jaksan paasata.



Muksujen välipalaa... musta- ja punaherukkaa, puolukkaa ja mustikkaa.
Miniripaus sokeria päälle, lähinnä "näön" vuoksi ja hyvin uppoaa ja ihan muksujen omasta pyynnöstä. Vissiin ne on verenperintönä saaneet tuon taidon syödä marjat suoraan pakastimesta.

Äiteen iltalook, villasukat on POP, niistä en luovu ku aikasintaan heinäkuussa, jos silloinkaan...
Nyt viikonlopunkin oon kyllä ottanut ihan levon kannalta tekemättä mitään erityisen järjellistä.
Arkipäivät kun saa painaa tukkaputkella pitkin kylää, niin ehkä se viikonlopun lepäily lie ihan sallittua :D


Inkiväärillä terästettyä ja hunajalla makeutettua vihreää teetä on mennyt litratolkulla
tuon flunssan yrittelyn vuoksi. Tällä hetkellä mä vielä johdan taistelua.

Muksujen toinen suosikkivälipala... smoothiekuppi
Sisältää pari banaania, tyrniä, musta- ja punaherukkaa, puolukkaa, mustikkaa, pikkuisen hunajaa ja loraus jogurttia, mitä nyt sattuu jääkaapissa olemaan, kaikki käy näille.
Tää on kätevä tapa kyllä sekoittaa nuo tyrnitkin ruokavalioon.
Saavatpahan lapset ainakin vitamiineja :)

Ens viikolla taas ois muistettavaa jos jonkinmoista, on koululaisen uintia, normi kerhot ja kaikkea mahdollista. Ei tule aika pitkäksi siis ens viikollakaan. Toivon mukaan kaikki pysyisi nyt terveinä ja itsekään en sairastuisi tämän enempää, niin lapsilla onkin tiedossa tulevalle viikonlopulle mukavaa yökyläilyä. Joten sormet ja varpaat ristiin ja toivotaan, ettei taudit kaada meitä sänkyyn!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.






2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä, että nämä nyt vissiin on niitä ruuhkavuosia....buahhahhaaaa...että niinpä vissiin. Oot sää kyllä meleko organisaattori kun hoidat kaiken tuon, ja kolmen lapsen kans se kalenteri varmasti on täynnä, riittää muistettavaa. Ja kantsii pitää se kalenteri tallessa visusti, muuten oot ihan hukassa...Ja muista tosiaan välillä itsekin levätä, jos mahdollista, aina kun siihen tulee tilaisuus. ei tarvi koko ajan olla jotain tekemässä, se villasukkailu sohvalla on ihan jees ja sallittua. Ja muuten, villikset ne on täälläkin perusvaate mikä on koko ajan käytössä, kiitos ihanalle äitille ja anopille jotka pitävät minut villasukissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee.. nää on just niitä ruuhkavuosia, ja jos joku ei tajua mitä ne tarkottaa, niin tervetuloa kokeilemaan. Mä voin antaa viikon elämysmatkan ruuhkavuosiin :D kyllä se arki pyörii ku tekee jottain ees sen eteen ja pahimpina päivinä mennään sitte sen (sairaan) huumorin voimalla ja otetaan ilo irti kanssa kulkijoiden närkästyksestä, kun vaikka laskee pyörätiellä hyvää alamäkiä lapsen kans rattikelekalla :D oikiasti tää on sitte tositarina... :D mutta se oli hyvä alamäki ja oli hyvä keli! Villasukat on tosiaanki niin POP, että niistä en luovu minäkää, ikinä.

      Poista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)