08 helmikuuta 2017

Pakkaspäivää

Aurinko paistaa ja pihalla ois niiiiiiin mieletön ilma, jokseenkin vähän kylmänlainen, mutta se ei kyllä mua hidastais. Pakkasta taitaa olla tällä hetkellä jotain 17 asteen hujakoilla. Ainoa hidaste tässä on se, että tuo flunssan pirulainen on alkanut rantautua tänne meillekin. Nuorimmaisella oli eilen jo vähän lämpöä ja kurkkuaan valittelee eli sisätiloissa menee tämäkin aurinkoinen päivä.



Jälkikasvu tuossa leikkii (riehuu) keskenään, joten äippä istuu koneella bloggaamassa.... viisasta?
No ei ole... volumet muksuilla on jo sillä tasolla, että allekirjoittaneen keskittymiskyky on ollut mennyttä jo tovi sitten. No kai tähän bloggailuun on niin tottunut jo kohta 7 vuoden aikana, että kun tekstiä on ulos tulossa, niin saa vaikka pieni maailman loppu olla ympärillä, että se mua haittais.

Tässä tälle päivälle oon jo vääntänyt vähän fiksailua tuohon "elämän lopun" -projektiin eli blogin ulkoasuun. Aina kun mä teen jotain muutoksia siihen, se näyttää hyvältä maksimissaan 2 viikkoa ja sitte alkaa taas ärsyttää ja häiritä. No mä oon kyllä oikeestaan aina ollut tämmönen eli kai te lukijat siihen olette jo tottuneet, että liki joka kerta blogi on erinäköinen :D
Lisäilin tuossa erilliselle sivulle pienen esittelytekstin, jota pyrin vielä tälle päivälle täydentämään.
Linkki löytyy tuosta sivun ylälaidasta ja pääset toki siihen myös TÄSTÄ Käyppäs kurkkaamassa.

Kovasti se flunssa on yrittnyt tulla minullekin. Pari päivää on pää ollut kuin haminan kaupunki ja kipeä kuin mikä, aivastuttaa, palelee ja vaikka mitä. Toistaiseksi tilanne on 1-0 mulle. Siitä käy varmaan kiittäminen hunajateetä, jota olen vetänyt litratolkulla jo pari päivää ja jäätäviä määriä tyrnejä ja muita marjoja ja siihen vielä normi monivitamiinit päälle. En nyt millään suostu sairastamaan eli taistelu jatkuu, vaikka sitten sillä pahalla sisulla. Onneksi tämän viikon loput kerhot on peruttu ohjaajien koulutuspäivän vuoksi eli ei stressiä niistäkään. Ihmehän tuo olisikin ollut, jos ei tuo tauti olis meillekin rantautunut... eilen tytön kerhoporukasta paikalla oli tasan 3 lasta kahdeksasta... loput sairaana. Kunnon epidemia siis on liikkeellä sekä flunssaa/influenssaa että oksennustautia. Flunssan kestän vielä, mutta ei oksutautia meille, Kiitos!


Ole tarkka, ota Pirkka.... näillä siis mennään seuraavatkin päivät. 

Aurinkoisia pakkaspäiviä sinne ruudun toiselle puolellekin,
nauttikaa ulkoilusta jokainen, joka vaan kykenee sinne ulos asti ja nauttikaa minunkin puolesta!








1 kommentti:

  1. Joo tosiaan, komia oli ilma, vaikkakin aamulla piti hieraista silmiä, kun kattelin sitä pakkasmittarin lukemaa - mutta joo-o, kyllä se näytti -24! No ei muuta ku vaihtamaan toppapuku arktiseen malliin ja töppöstä paksumpaan ja menoksi. Siinä sitä töissä sitten oltiin moneen otteeseen ulkona, mutta eipä palellut, muuta kuin sitte vajaan tunnin päästä alkoi naamaa nipisteleen! Mutta kyllä sitä tosiaan vaatetuksella voi vaikuttaa olennaisesti tarkenemiseen. Ja niistä äitin kutomista villasukista minen luovu ikinä, ne on ihan ehottomat täällä Suomen talvessa. Mutta komia auringonpaiste oli tänäänkin, kuten eilenkin ja kyllä me lasten kans siitä kaikki otettiinkin irti. Kerta se on pienistä asioista otettava ilo irti tässä maailmassa. Hyviä pakkaspäiviä kaikille muillekin.

    PS Tuo flunssa tai mikä tauti se lie mikä jyllää, tuntuu olevan tosi sitkeää sorttia, että saa tosiaan hakia lääkitystä ja syyä vaikka mitä siihen, ettei tulis kovin kovana tautina. Aina ikävää kun lapset sairastaa, kyllähän sitä ite jollai lailla kärvistelee. Jaksamisia sinne.

    VastaaPoista

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)