29 huhtikuuta 2017

Toimii, ei toimi, toimii... ja kuulumisia

Blogi nimittäin, tai paremminkin blogger ja hermot on riekaleina.
Minähän tuossa jokin aika sitten vaihdoin aivan täysin uuteen teemaan bloggerissa ja sen kanssa saikin säätää pitkät tovit, että sai edes tyydyttävän lopputuloksen aikaiseksi.
Käytössä sitten osoittautu enemmän kuin raivostuttavaksi koko systeemi ja jouduin palaamaan suunnilleen entisen malliseen teemaan, ärsyttävää! Tuntikausia turhaa työtä.
Välillä en edes päässyt vastailemaan kommentteihin, joten siitä viivästys edellisen postauksen vastauksiin, pahoittelut siitä :(

Tässä oonkin moneen otteeseen miettinyt, että vaihtaako kokonaan blogialustaa, vai mitä tässä tekisi. Jotenkin tuntuu, että koko ajan joku tökkii ja ei toimi, seuraavana päivänä taas toimii ja sitten taas ei.
Minullahan tunnetusti ei hermot kestä toimimattomien systeemien kanssa.

Samalla teemalla on mennyt ihan tämä arki elämäkin kuluneella viikolla, toimii ja ei toimi.
Ei vaiskaa, mutta jotenki on ollut melkoinen hulinaviikko , kun on ollut kerhojen naamiaiskekkereitä, koulun juttuja, lääkärikäyntiä ja herra ties mitä kaiken muun normaalin lisäksi. Se on muuten jännä ilmiö, että kaikki ns. ylimääräiset menemiset ja tekemisetkin tuppaa kasaantumaan kaikki aina yhteen viikkoon. Sittempä sitä ei enää viikonloppuna muista hädin tuskin omaa nimeään enää.


Pääsiäinenkin oli ja meni ja nyt juhlitaan jo vappua. Onneksi tääkin on kohta ohi :D
Mulle ei jotenkin sovi yhtään nämä ylimääräiset juhlapyhät, varsinkaan tällaiset, jotka itse oon ristiny ihan vaan ylimääräisiksi ryyppyjuhliksi. No, ei koske mua millään lailla vappuriennot (no ei kyllä koske mitkään muutkaan), mutta ennemmin elän tavallista arkipäivää aikatauluineen. Mä aina perinteisesti toivon tällaisille juhlapyhille, kuten vappu, juhannus, uusi vuosi jne. oikein surkeaa ilmaa... Känniläiset perseilee silloin vähemmän ja myös kuolonuhrien määrä on yleensä pienempi...
Onhan tää niin nähty jo... Lapsille tietenkin on hienoa, kun on vappunaamiaisia ja kaiken maailman härpäkettä, mutta jospa vain tuo aikuisväestökin osaisi juhlia edes suunnilleen järkevästi...


Tällä hetkellä lasten huoneet on vallanneet serpentiinit ja ilmapallot. Eilen ei meinannut liikkumaan päästä, kun ihan itse huoneensa vappukuntoon laittoivat. 

Kuvamateriaali on kyllä jäänyt viimeaikoina ihan minimiin. Jotenki ei vaan oo tullut kuvattua mitään, vaikka puhelinhan on taskussa aina, tai ainakin käden ulottuvilla.
No toisaalta, kun en muutenkaan mikään asukuvia ottava ihminen ole, niin eipä ole juuri kuvattavaakaan, kun arjen uniformu mulla on ulkoiluvaatteet ja lenkkarit :D

Koittakaapas nyt sitten juhlia vappu asiallisesti ja sillee tietenkin mielellään, että vielä tiistainakin kehtaa peiliin katsoa :D Mukavia vapaita siis kaikille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)