07 toukokuuta 2017

Äiti on vähän väsynyt

Niin se vaihtui jo toukokuu ja kevättä kohti pitäis mennä. Ilmojen puolesta ei kyllä ihan uskois, mutta kai se kesä joskus tulee... Viime viikolla oli sentään yksi päivä, että sai oikeasti nauttia lämmöstä jo.
No seuraavana päivänä senkin sai sitten unohtaa...

Takana on kyllä jotenkin erityisen paska viikko. Mitään normaalista poikkeavaa ei ees oo ollu, mutta jotenki on ollu niin viimeisen päälle v-käyrät pilvissä ja kaikki tuntunut takkuavan.
Nukkunutkin oon jotenkin niin päin mäntyä, että sama melkeen kun ei ois nukkunut ollenkaan.
Tai siltä se ainakin olotilassa tuntuu. Tai no oonhan mä huonosti nukkunu jo jonkin aikaa, ei ainoastaan tällä kuluneella viikolla. Ehkä se huono uni näkyy sitten kaikessa muussakin.

Tää on just se "tyhjä" -katse, kun oot tuijottanu telkkaria tunnin putkeen ja joku tulee kysyyn;
Mitä siinä on tapahtunu ja sulla ei oo avistustakkaan asiasta,
saati että tietäisit ohjelman nimen mitä katsot


Toukokuu onkin sitten se viimeinen rutistus ns. tälle kaudelle.
Kerhot lähenee loppuaan ja samoin koulu. Nämä viimeiset viikot vedetään vielä ihan täysillä normaali tahtiin ja sitten alkaakin loma ensin kerholaisilla ja sitten tuolla koululaisella.
Kesäksi meillä ei oo mitään suunnitelmia vielä tiedossa. Sanotaanko näin, että mennään hetkessä ja katotaan mistä ittemme löydetään. Kauhia, mitenkähän mää ite selviän kesästä, kun mulla ei oo mitään mitä aikatauluttaa?

Tulevalla viikolla on neidillä virallinen eskariin tutustumispäivä ja sitähän toki odotetaan enemmän kuin intopiukeena. Syksy sitte tuokin taas uusia kuvioita, kun ns. kotiin jää enää vain nuorimmainen ja sekin näillänäkymin kerhoilee sitten sen 3 kertaa viikossa. Arki muuttuu taas vähän ja ensimmäistä kertaa tulee mullekin sitten eteen se, että jokainen lapsista on 3 päivänä viikosta yhtäaikaa jossain ja mä ihan ilman paimennettavia. Itseni tuntien, saattaa ehkä oudoksuttaa aluksi aika riskisti, kun sen 8 vuotta on aina joku ollut kotona :O

Nyt aletaan ottamaan rennosti ja kerätään vielä tää päivä voimia. Huomenna taas arkiaamu ja normaalit hulabaloot tiedossa. Mukavaa sunnuntaita kaikille ja intoa alkavaan viikkoon!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)