26 marraskuuta 2012

Ängli pöötsi, lattikelekka ja lahjoja

Kyllä se Joulu tulee, vaikka ei ehkä välttämättä tahtoiskaan.
Joka paikka pursuaa joulu sitä, joulu tätä ja joulu tuota ja allekirjoittanutta ei ainakaan tällä hetkellä voisi vähempää kiinnostaa koko hössötys.
No Pikkuväkeä se taitaa kiinnostaa äidinkin puolesta. Tänään haastattelin poitsua, että joko hän odottaa joulupukkia ja vastaus oli heti; Joo!
Kysyin sitten, että tuokohan se pukki lahjoja, että ootko ollu tarpeeksi kiltti?
Luottavaisin mielin poika ainakin oli kun totesi, että Tuo se tietenkin. Lahjatoiveita kun kyselin, vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä; Ängli pöötsi, lattikelekka ja lahjoja, minä tarviin ne.
Ja sitten kun kysyin, että mitä ne nuo listan lopussa olevat lahjat on, vastaus oli; jotain.
Ja aikoihan tuo uskaltaa mennä pukin syliinkin ja kovasti vakuutteli, että en pelkää pukkia ku pukki on kiltti.

Äiti jos saisi lahjatoiveensa esittää, niin ne varmaan olisi hyvinkin yksinkertaiset, mutta käytännössä varmaankin mahdottomat ;D No, eipä niistä sen enempää, mutta tähän väliin voisin toivoa vähän lisää yöunta. Pesueen pienin uhkaa vähän sairastella ja uhkaavasti hieroskeli korvaansa tuossa iltasella ja silmätkin vuoti ja vähän oli jo tukkoinen.... siitä se taas lähtee, HUOKAUS! No toivotaan, että osan kitinästä voi laittaa tulossa olevien kulmahampaiden piikkiin.... Pikkuherra kun on ollut jo useamman päivän enemmän kuin tyytymätön ja missään ei oikein ole hyvä olla ja unetkin ovat olleet vähän hukkateillä. Toivotaan, nyt että tavallisella flunssalla selvitään, eikä enempiä tauteja tule. Vähän nuo meidän naperot ovat loppujen lopuksi sairastaneet, ehkäpä se siksi tuntuukin niin vaikealta itsellekkin kun lapsi sairastaa. Ollaan taidettu päästä liian helpolla, kun heti tuntuu niin mahdottomalta kun vähän vähemmälle jää yöunet. Meillä kun on totuttu nukkumaan lähes täydet yöt...

Kylläpä se taitaa niin olla, että nyt flunssaillaan vähän ja äitee douppaa itteään kaiken maaliman marjoilla ja mehuilla, ettei olotilasta päätellen itseäkin uhkaava flunssa pääse ottamaan kunnon otetta ja annetaan sen joulun tulla sen kummempia stressaamatta. Tai taitaa mennä mun osalta se joulustressi sen ärsytyksen piikkiin kun joka paikassa hössötetään ja vouhotetaan joulusta ja hullun kiilto silmissä juostan pitkin kaupunkia tuhlaamassa viimeisetkin rahat johonkin krääsään, joka joutaa nurkkaan heti tammikuun alkupuolella ;D


laitetaampas tähän loppuun vielä linkki, josta voi hankkia vastaiskulääkkeet flunssalle :)

 Luontaispörssi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni jättämällä kiva kommentti :)